Saltar apartados

ÚLTIMA HORA - Notícies publicades en Desembre, 2017

2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Desembre, 2017
 • Dimarts, 12
 • logo ciee relleu

  Curse UNIÓ EUROPEA I DRETS HUMANS, febrer-març 2018

  El curs "La Unió Europea i els Drets Humans", s'impartirà en el seu 2a edició al febrer i març de 2018. Enguany acadèmic la matrícula és de 10 euros. Si estàs interessat/a, inscriu-te com més prompte millor, ja que les places són limitades.

  La preinscripció es realitza en el següent enllaç, seleccionant el curs corresponent (oberta del 8 de gener al 16 de febrer 2018).

  A continuació, i després de rebre un e-mail de confirmació d'inscripció, hauràs de fer la matriculació en el curs a través d'UAcloud, seguint les instruccions de l'e-mail.

    Ací pots veure tota la informació del curs

  Aquest curs és convalidable tant per crèdits de lliure elecció com per crèdits de grau.

 • Cartell UE organització i funcionament 17

  Curs gratuït LA UNIÓ EUROPEA: ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT, febrer 2018

  Pròxim curs "La UE: Organització i Funcionament. Una perspectiva espanyola " completament gratis.

  • Si eres professor d'Ensenyament Secundari, o prompte ho seràs, aquest curs és per a tu, doncs està orientat a facilitar la impartició de l'assignatura optativa de Batxillerat "La UE: Organització i Funcionament" (Ordre 18/2011, 1 d'abril, Conselleria d'Educació).
  • Si eres titulat universitari de qualsevol altre camp i desitges conèixer millor la Unió Europea, també eres més que benvingut, doncs s'impartiran coneixements d'utilitat per a qualsevol ciutadà que residisca i treballe en territori de la Unió.
  • També va dirigit a estudiants universitaris dels últims cursos de Grau.

  Programa del curs

  »Termini de matrícula del 8 de gener al 6 de febrer: enviar e-mail a aquest correu electrònic  indicant: Nom i cognoms; DNI, Tel,  e-mail contacte.

  Les places són limitades i s'adjudiquen per ordre de matrícula. No obstant això, si t'interessa algun mòdul del curs en concret, podràs assistir al mateix sempre que l'aforament ho permeta, ja que enguany el curs s'ofereix en format cicle de conferències.

 • Dilluns, 11
 • logo ciee relleu

  Els professors del CIEE imparteixen l'assignatura "La Unió Europea davant les grans crisis polítiques i econòmiques: la crisi migratòria, financera i el Brexit

   

  Els professors del CIEE impartiran, del 5 de desembre de 2017 al 6 de febrer de 2018, l'assignatura "La Unió Europea davant les grans crisis polítiques i econòmiques: la crisi migratòria, financera i el Brexit", emmarcada en el pla d'estudis del diploma sènior 2017/18 de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant.

  La Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant (UPUA) és un programa de desenvolupament científic, cultural i social de la Universitat dirigit a promoure la Ciència i la Cultura, al mateix temps que les relacions intergeneracionals, per a millorar la qualitat de vida de les persones majors i fomentar la participació d'aquestes en el seu context com a dinamitzadors socials. En el marc del programa UPUA, en col·laboració amb la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport i diversos organismes municipals i entitats bancàries privades, s'ofereix formació universitària per a majors amb la finalitat de respondre als interessos i necessitats d'aquest sector de la població de la Comunitat Valenciana.

  Els professors del CIEE, abordaran els següents continguts, entre altres, a través d'explicacions orals i ús de material multimèdia:

  1. Una introducció al funcionament bàsic de la UE. El seu sistema institucional.

  2. Les incerteses sobre les ampliacions i eixides de la Unió Europea. El Brexit.

  3. La crisi financera i econòmica en la Unió Europea. La construcció de la Unió Bancària.

  4. La Unió Europea davant la crisi migratòria internacional: repercussions per a Espanya.

  5. La Unió Europea davant els grans reptes globals. Especialment, la Unió i el canvi climàtic.

   

  • Més informació en: https://cv1.cpd.ua.es/consplanesestudio/cvfichaasi.asp?wcodest=uper&wcodasi=91059&wLengua=C&scaca=2017-18

   

   

   

 • Tornar al tauler principal

CENTRE INTERUNIVERSITARI D'ESTUDIS EUROPEUS


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/CIEE10

Facebook: https://www.facebook.com/pages/CIEE/211572908966975

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464