Saltar apartados

NORMES PER A l'EMISSIÓ DEL VOT ANTICIPAT 2013

 

Alacant, 8 de novembre de 2013

1. El termini per a l'emissió del vot anticipat serà del dillun 25 al divendres 29 de novembre, tots dos inclusivament.

2. El membre del Claustre Universitari que vulga emetre el seu vot de forma anticipada haurà de fer-ho en el termini establit per al que es personarà en l'Oficina Central del Registre General (Edifici de Rectorat), en horari d'atenció al públic, i sol·licitarà exercir el seu dret a vot anticipat, prèvia exhibició del seu document d'identificació (DNI, permís de conduir, passaport o Targeta d'Identificació Universitària -TIU) mitjançant el següent imprès.

Aquest imprès incorpora la possibilitat de delegar el vot als efectes únicament de quòrum.

3. En l'Oficina Central del Registre General se li facilitarà al sol·licitant una certificació de la seua pertinença al Claustre Universitari, un sobre de grandària gran, un altre xicotet i la papereta de votació.

4. El membre del Claustre Universitari introduirà la papereta en el sobre de menor grandària, i aquest, juntament amb la certificació de pertinença al Claustre Universitari, al seu torn, en el de grandària major. Aquest sobre dirigit al President del Claustre Universitari es lliurarà en l'Oficina Central del Registre General dins del termini establit en l'apartat 1.

5. El President del Claustre farà arribar la documentació relativa als vots anticipats a la Mesa del Claustre perquè, una vegada finalitzada la votació nominal dels membres presents en la sessió del dia 3 de desembre, s'òbriga cada sobre major davant els membres de la Mesa i es diposite el sobre xicotet dins de la urna. Una vegada finalitzada la votació es procedirà a l'obertura de la urna i després de barrejar els diferents vots es procedirà a l'escrutini.


LA MESA DEL CLAUSTRE

Claustre universitari


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464