Saltar apartados

V Congrés AECL. Lectura i dificultats lectores

V Congreso Internacional AECL

L'Associació Espanyola de Comprensió Lectora en col·laboració amb el grup de recerca DIDACLINGUAS de la Universitat d'Alacant, tenen l'honor de presentar el V Congrés Internacional de l'Associació Espanyola de Comprensió Lectora: Lectura i dificultats lectores en el segle XXI, que se celebrarà en la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant (Alacant, Espanya) els dies 27, 28 i 29 de maig de 2020.

És la primera vegada que aquest congrés se celebra de manera presencial i té per finalitat reunir a professionals de la lectura, docents, investigadors i difusores de la cultura, amb el propòsit d'intercanviar idees, compartir experiències, difondre resultats de recerques i donar a conèixer propostes entorn d'un dels aprenentatges escolars més rellevants en l'àmbit acadèmic com és el cas de la lectura.

Una recerca educativa de qualitat, compartida pels professionals i especialistes en l'aprenentatge de la lectura i les seues dificultats a través de diferents enfocaments i perspectives metodològiques pot ser un dels mitjans més eficaços per a millorar la formació escolar, reduir l'abandó escolar i millorar l'educació del segle XXI.

La celebració d'aquest congrés es converteix en un esdeveniment necessari per a la comunitat científica i educativa a nivell nacional i internacional. L'interès per l'aprenentatge de la lectura ha sigut tractat des de diferents perspectives, lingüística, psicològica, sociocultural… no sempre de manera complementària, per la qual cosa un objectiu més d'aquest congrés és afavorir sinergies entre diferents camps de coneixement en llaures a contribuir de manera positiva a un major avanç científic i a un millor desenvolupament acadèmic i personal dels estudiants.

 

 

Contacte amb nosaltres

SECRETARIA TÈCNICA

Per a la seua major comoditat, la Secretària Tècnica del Congrés està a la seua disposició per a tot el que necessite. Desitgem que la seua estada a Alacant siga confortable i gaudi de la nostra ciutat. 

Correu electrònic de contacte: congreso.aelec@ua.es

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

26/05/2020
INDICACIONS PER A PARTICIPACIÓ EN EL CONGRÉS

L'enllaç a la plataforma en la qual es desenvoluparà el Congrés s'activarà per a cada dia del Congrés a partir de les 8,30 h. del matí i romandrà obert completament fins a 15 dies després d'acabar el Congrés.

24/05/2020
SEGONA CIRCULAR

En aquest enllaç està disponible la "Segona circular"

14/04/2020
Presentació de vídeos amb narració

Pot utilitzar qualsevol aplicació per a pujar la seua comunicació a youtube; no obstant això, en aquest enllaç té disponible informació per a crear vídeos amb narració a partir de presentacions de Powerpoint.

Puge la presentació a YOUTUBE abans del 13 de maig i facilite'ns l'enllaç emplenant aquest FORMULARI

 

 

18/02/2020
PUBLICACIÓ DE LES COMUNICACIONS

Una vegada acceptada la proposta, se li comunicarà i haurà d'enviar la comunicació completa, si desitja la seua publicació, abans del termini indicat (fins al 15 de maig) a través d'aquest QÜESTIONARI.

PLANTILLA PER A COMUNICACIÓ COMPLETA

  • Perquè siga acceptada aqueixa comunicació és requisit que els comunicants estiguen inscrits en el Congrés
  • Tots els treballs del congrés es publicaran en un llibre amb ISBN.
  • A més, el Comitè organitzador ha previst publicar les comunicacions que es presenten en un monogràfic sobre Lectura i Dificultats lectores per a ser publicat per OCTAEDRE (com sabeu Q1 en el Scholarly Publishers Indicators-CSIC).
14/02/2020
AMPLIACIÓ DEL TERMINI PER A PRESENTACIÓ DE COMUNICACIONS

S'amplia el termini per a presentació de comunicacions fins al 23 D'ABRIL DE 2020.

En la pàgina web té disponible tota la informació. Per a qualsevol consulta dirigisca's a nosaltres a través del nostre correu electrònic: congreso.aelec@ua.es

09/11/2019
CELEBRACIÓ DEL CONGRÉS

El 27, 28 i 29 de maig de 2020 es celebrarà en la Universitat d'Alacant (Facultat d'Educació) el V Congrés Internacional de l'Associació Espanyola de Comprensió Lectora sota el lema "Lectures i dificultats lectores".

-

V Congrés Internacional AECL. Lectura i dificultats lectores


Universitat d'Alacant
Facultat d'Educació
Correu Electònic: congreso.aelec@ua.es
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Facebook: https://www.facebook.com/lecturadificultadeslectoras/

CONTACTE AMB NOSALTRES: congreso.aecl.ua.es

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464