Saltar apartados

INDICACIONS

Hola a tots.

Gràcies per haver volgut estar amb nosaltres en aquest Congrés. L'Associació Espanyola de Comprensió Lectora us agraeix vivament la vostra generosa participació i desitja que tinguem una singladura profitosa i agradable.

El moment en el qual ens trobem ens ha obligat a tornar al model de congrés virtual, encara que la nostra intenció va ser la de reunir-nos a Alacant per a poder enriquir el contacte i multiplicar les opcions d'actuació.

No obstant això, com ja hem explicat en la Circular dues, volem que siga aquest siga un congrés on-line una cosa especial i hem obert la possibilitat més senzilla de realitzar totes les activitats segons una seqüència temporal tancada que permeta la sincronia i la interactuación sincrònica dels assistents amb els ponents en els horaris prefixats. Per això sol·licitem que tots els comunicants estiguen connectats en aquesta plataforma durant el temps dels seus horaris respectius, de manera que puguen respondre mitjançant el corresponent xat a les preguntes o intervencions sincròniques que realitzen els assistents a aquestes taules i simposis.

Per a poder participar i interactuar en el congrés serà necessari REGISTRARA EN LA PLATAFORMA Padlet.com seguint els següents passos:

  1. Accedir a la plataforma punxant en l'enllaç que apareix en la Web del congrés, just damunt del programa complet desenvolupat.
  2. Registrar-se seguint les indicacions que assenyala el propi programa. És convenient emprar el nom i un cognom que permeta identificar la participació en les activitats.
  3. Una vegada registrats, prémer en Comunicacions a la cantonada superior dreta de la pantalla
  4. Aquest portal, serà l'intermediari que ens permetrà estar en contacte amb les ponents i les comunicacions que hi ha establides per a cadascun dels dies. Cada dia, a partir de les 9.00, es desbloquejaran les comunicacions, a través d'un enllaç que apareixerà en aquest apartat, prement en un enllaç que redirigirà a la web fins a les sessions (Taules simultànies de comunicacions i simposis) d'aqueix dia.
  5. Entrar en el vídeo de les conferències, comunicacions o simposis seleccionats segons la modalitat (participant o assistent) que pretengues desenvolupar.
  6. No oblides realitzar comentaris i preguntes, que els mateixos ponents o altres membres d'aquest Congrés podran respondre. I per descomptat, interaccionar amb la comunicació, podent donar-li a m'agrada si el contingut va ser del vostre grat.

Us recomanem que feu un compte en la pàgina de Padlet.com , d'aquesta manera quan realitzeu un comentari apareixerà el vostre nom, i així la resta d'usuaris podran veure'l i donar-vos resposta o interaccionar amb vosaltres amb major facilitat. En el cas que no vulgueu registrar-vos, no hi haurà problema, els vostres comentaris seran anònims, i podran ser llegits tant pels ponents, com per la resta dels participants del Congrés.

Si teniu qualsevol dubte o hi ha algun problema amb algun vídeo o comentari, podreu posar-vos en contacte, en qualsevol moment, amb els moderadors tècnics del Congrés a través del següent email: vcongresointernacionalaecl@gmail.com

Una forta abraçada,

Comitè Organitzador V Congrés Internacional AECL

V Congrés Internacional AECL. Lectura i dificultats lectores


Universitat d'Alacant
Facultat d'Educació
Correu Electònic: congreso.aelec@ua.es
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Facebook: https://www.facebook.com/lecturadificultadeslectoras/

CONTACTE AMB NOSALTRES: congreso.aecl.ua.es

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464