Formulari Inscripció Congrés Internacional.Els àmbits públic i privat. Gènere, compromís i transgressió entre el segle XIX i el XXI

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Events
Logo Congrés Internacional.Els àmbits públic i privat.<br />Gènere, compromís i transgressió entre el segle XIX i el XXI   Congrés Internacional.Els àmbits públic i privat.
Gènere, compromís i transgressió entre el segle XIX i el XXI
Congrés Internacional.Els àmbits públic i privat. Gènere, compromís i transgressió entre el segle XIX i el XXI

Formulari Inscripció

 

Les taxes d'inscripció en el congrés són les següents:

– Assistent: 50 euros

– Assistent estudiant o en atur: 20 euros

– Comunicant: 80 euros

– Comunicant estudiant o en atur: 40 euros

 

Es podrà formalitzar la inscripció al Congrés a través de la nostra web: https://web.ua.es/va/congreso-genero-compromiso-transgresion/congres-internacional-el-public-i-el-privat-genere-compromis-i-transgressio-entre-el-segle-xix-i-el-xxi.html Al formulari cal adjuntar-hi la còpia del rebut d’ingrés o transferència i, si escau, documentació que acredite la condició d’estudiant o en atur. L'ingrés o transferència bancària s’haurà de fer en aquest compte del Banc Sabadell: 0081-3191-43-0001030312, IBAN: ES76 0081 3191 4300 0103 0312; SWIFT: BSABESBB. És important que la persona interessada consigne els cognoms i «Congrés Compromís» en el rebut. 

 

Enllaços al formulari d'inscripció en el Congrés Internacional "Els àmbits públic i privat. Gènere, compromís i transgressió" entre el segle XIX i el XXI", que se celebrarà en la Universitat d'Alacant entre el 23 i el 25 d'octubre de 2019.