Saltar apartados

Congrés Azorin 2017

  

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

23/10/2017
La Diputació d'Alacant presenta una exposició sobre Azorín per a commemorar l'aniversari de la seua defunció

La Diputació d'Alacant presente fa uns dies l'Azorín, la fama pòstuma, una exposició amb emblemàtics continguts que aborda, des de diferents punts de vista, la figura d'aquest inesgotable escriptor. L'original disseny expositiu, dividit en cinc seccions, ofereix una panoràmica introductòria a la modernitat de l'autor i recorre les seues etapes vitals, des d'una interessant revisió artística de la seua figura fins al seu interès pel paisatge o el cinema. 

02/10/2017
Inesgotable Azorín

El quart congrés internacional sobre l'autor de Monòver, de 25 al 27 d'octubre, incideix en la modernitat del seu llenguatge i el seu llegat imperible", diu el diari Informaciób d'Alacant. El Congrés es va presentar en la Casa Museu de l'escriptor a Monòver en una acte en el qual van participar represwntants de la Diputació d'Alacant, IAC Juan Gil-Albert, Universitat d'Alacant, Fundació Caja Mediterráneo i Ayuntamieto de Monòver. 

 

 

 

IV Congrés internacional «Azorín en la modernitat literària». Alacant-Monòver: 25, 26 i 27 d'octubre de 2017


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

IV CONGRÉS INTERNACIONAL «AZORÍN EN LA MODERNIDAD LITERARIA»

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464