Saltar apartados

Club de Debat de la UA

El CDUA és el Club de Debat de la Universitat d'Alacant, una organització depenent del Consell d'Estudiants de la Universitat d'Alacant [CEUA]. És un club de competició en l'àmbit estatal que ha participat en tornejos de nombroses universitats: Universitat de Còrdova, ICADE, UCAM, UPV... i que segueix creixent per a representar la UA per les universitats de tota Espanya.

Està format i organitzat íntegrament per estudiants que, més enllà del que estudien, senten una devoció per l'oratòria, volen aprendre a parlar en públic, o simplement els agrada debatre sobre qualsevol tema que se'ls pose davant. És precisament aquesta afluència d'estudiants de diverses carreres la que dóna riquesa al club, ja que aporten els nombrosos punts de vista que fan guanyar debats. Com no podia ser d'una altra forma, els debatents són de tots els nivells, la qual cosa ens permet formar grups adequant-nos a les necessitats de cadascun.

Competim en les dues modalitats de debat més esteses per Espanya: el debat acadèmic (En el qual per equips treballeu durant un mes sobre el mateix tema, investigant i analitzant les diferents postures) i el debat BP o British Parlament (En el qual per parelles en tan sol 15 min has de preparar un tema i debatre sota el format del Parlament britànic ¡Amb les seues cambres altes i baixes, els ministres i tots els altres tecnicismes!). Debatem tot tipus de coses: Des dels temes més seriosos i d'actualitat com podria ser la situació de Catalunya o les crisis de refugiats fins als temes més absurds o superficials com per exemple si Tinder és la millor app per a lligar o grans clàssics com l'etern debat entre què és millor: el Nesquik o el Colacao. Però no solament açò, sinó que també aprenem oratòria: Ningú va dir mai que pujar-se a un escenari a donar un discurs, presentar un projecte o gravar un video foren tasques fàcils però també és cert que són cada vegada més importants i ja no solament per al dia a dia, sinó també per als nostres futurs treballs. Ací perdràs la vergonya, controlaràs els nervis i perfeccionaràs diferents tècniques d'oratòria.

 

  FACEBOOK del Club de Debat de la Universitat d'Alacant

  Instagram del Club de Debat de la Universitat d'Alacant

Pots contactar amb el club de Debat de la Universitat d'Alacant, en el correu debate.ceua@ua.es o en els telèfons 965903675 del Consell d'Estudiants o al projecte Alumni UA, 965900000 ext. 9819.

 

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

16/12/2019
III TORNEIG DE DEBAT NADALENC
El Club de Debat de la UA organitza, un any més, la Tercera Edició del Torneig Nadalenc
de Debat de la UA, que se celebrarà els dies 21 i 22 de Desembre. Per a nosaltres seria
un plaer poder comptar també amb la vostra presència en aquesta ocasió.

El torneig començarà amb una presentació el dia 21 de desembre a les 09.00 de la
demà i la resta del dia s'ocuparà en la fase de grups. El dia 22 de desembre tindran
lloc les rondes semifinals, la final i la clausura del torneig

 

 

 

Consell d'Estudiants


Universitat d'Alacant
Consell d'Estudiants, Aulari 1
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3675

Fax: (+34) 96 590 3776

Twitter: https://twitter.com/CEUA_

Facebook: https://www.facebook.com/CEUAlic

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464