Saltar apartados

Club de Debat de la UA

El CDUA és el Club de Debat de la Universitat d'Alacant, una organització depenent del Consell d'Estudiants de la Universitat d'Alacant [CEUA]. És un club de competició a nivell nacional que ha participat en tornejos de nombroses universitats: Universitat de Còrdova, ICADE, UCAM, UPV... i que segueix creixent per a representar a la UA per les universitats de tota Espanya.

Està format i organitzat enterament per estudiants que, més enllà del que estudien, senten una devoció per l'oratòria, volen aprendre a parlar en públic, o simplement els agrada debatre sobre qualsevol tema que se'ls pose enfronte. És precisament aquesta afluència d'estudiants de diverses carreres la que dóna riquesa al club, doncs aporten els nombrosos punts de vista que fan guanyar debats. Com no podia ser d'una altra forma, els debatientes són de tots els nivells, la qual cosa ens permet formar grups adequant-nos a les necessitats de cadascun.

Competim en les dues modalitats de debat més esteses per Espanya: el debat acadèmic (En el qual per equips treballeu durant un mes sobre el mateix tema, investigant i analitzant les diferents postures) i el debat BP o British Parlament (En el qual per parelles en tan sol 15 min has de preparar un tema i debatre sota el format del Parlament britànic ¡Amb les seues cambres altes i baixes, els ministres i tots els altres tecnicismes!). Debatem tot tipus de coses: Des dels temes més seriosos i d'actualitat com podria ser la situació de Catalunya o les crisis de refugiats fins als temes més absurds o superficials com per exemple si Tinder és la millor app per a lligar o grans clàssics com l'etern debat entre què és millor: el Nesquik o el Colacao. Però no solament açò, sinó que també aprenem oratòria: Ningú va dir mai que pujar-se a un escenari a donar un discurs, presentar un projecte o gravar un video foren tasques fàcils però també és cert que són cada vegada més importants i ja no solament per al dia a dia, sinó també per als nostres futurs treballs. Ací perdràs la vergonya, controlaràs els nervis i perfeccionaràs diferents tècniques d'oratòria.

 

  FACEBOOK del Club de Debat de la Universitat d'Alacant

 

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

 

 

 

Consell d'Estudiants


Universitat d'Alacant
Consell d'Estudiants, Aulari 1
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3675

Fax: (+34) 96 590 3776

Twitter: https://twitter.com/CEUA_

Facebook: https://www.facebook.com/CEUAlic

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464