Saltar apartados

Criteris selecció equips

El CDUA fomenta abans de res la formació i la millorança individual de cadascun dels nostres estudiants, no obstant açò, també som un club de competició en l'àmbit nacional ja que com més s'aprèn és posant a prova la teoria.

Per a triar qui va a competir hem determinat un sistema transparent i just.
D'una banda, és transparent ja que des del primer dia de les formacions i fins i tot en la presentació de l'activitat, s'informa a tothom de quins seran els criteris seguits per l'adreça del club per a determinar què equips aniran a tornejos.

D'altra banda, és just perquè tothom pot accedir a ell independentment del seu nivell.

Els criteris són:

- L'assistència a classe.

- El compromís amb el club (posat que el CDUA no solament consisteix a fer classe de debat, sinó que, per exemple, organitzem tallers o xarrades sobre oratòria i comunicació no verbal, per a açò necessitem voluntaris per a organitzar-ho).

- L'adequació del nivell del torneig al debatiente (Havent-hi tornejos de principiants i mundials de debat, evidentment, enviem a equips amb una formació adequada per al tipus de torneig al que volen anar).

Consell d'Estudiants


Universitat d'Alacant
Consell d'Estudiants, Aulari 1
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3675

Fax: (+34) 96 590 3776

Twitter: https://twitter.com/CEUA_

Facebook: https://www.facebook.com/CEUAlic

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464