Saltar apartados

Empleabilidad

Un dels aspectes que també treballem, si ben no ens centrem específicament en açò, sinó tangencialmente, doncs para açò existeixen òrgans com el Centre d'Ocupació, és la millora de les aptituds comunicatives i d'oratòria de cara a l'empleabilidad.

Aquesta millora en les habilitats dialèctiques, treballada a través de les activitats del Club de Debat, l'hem aconseguit aplicar a situacions com les entrevistes de treball, dinàmiques de grup, i altres relacionades, fent més còmodes aquestes situacions, i assistint a una gran millora en els resultats d'aquests processos de selecció.

D'aquesta forma, assistim a una millora generalitzada de les aptituds comunicatives i de demostrar efectivament per mitjà de l'oratòria el que s'adquireix en les titulacions universitàries, la qual cosa repercuteix indubtablement en l'àmbit laboral, fent més fàcil la contractació i l'activitat professional en si.

D'açò tenim nombrosos testimoniatges de membres als quals el seu pas pel debat els ha permès poder expressar els seus coneixements d'una manera molt més efectiva, causant una bona impressió en els processos de selecció d'ocupació, i obtenint moltes vegades la plaça sol·licitada.

Consell d'Estudiants


Universitat d'Alacant
Consell d'Estudiants, Aulari 1
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3675

Fax: (+34) 96 590 3776

Twitter: https://twitter.com/CEUA_

Facebook: https://www.facebook.com/CEUAlic

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464