Saltar apartados

Informació referent al COVID-19

 

Bon dia, des del Consell d'Estudiants estem treballant des del principi d'aquesta gravíssima crisi. A través d'aquesta pàgina us anirem informant de les nostres actuacions, debeis saber que tot el que fem ho fem cercant el benefici de l'alumnat de la Universitat i esperem ser-vos d'utilitat. 

Habilitem els correus secretariageneral.ceua@ua.es, vicepresidencia1.ceua@ua.es i presidencia.ceua@ua.es, per a poder resoldre tots els dubtes i poder centralitzar les vostres queixes a més de donar-los solució.

CANVI DE CRITERI DE LA SUBDELEGACIÓ A instàncies de la DELEGACIÓ DE GOVERN

"Bons dies,

Conforme a les instruccions rebudes des del Ministeri d'Interior amb data 15 d'abril de 2020, en entendre des del CECOR d'aquest Ministeri que els desplaçaments dels estudiants fins a les seues residències acadèmiques per a arreplegar materials referits a la seua formació universitària i posterior retorn al domicili familiar, no estan emparats en la normativa vigent sobre l'actual Estat d'Alarma i que, per tant, no estan permesos, almenys fins que per les autoritats delegades competents no es dispose un criteri sobre aquest tema i que ho permeta, s'adjunta al present correu, perquè en prengueu coneixement i efectes oportuns, escrit d'aquesta secretaria per la qual es procedeix a deixar sense efecte el que s'estableix referent a això en l'escrit anteriorment remès de data 10 d'abril de 2020.

Atentament,

JOSÉ ANTONIO CUADROS GALLEGO

SECRETARI GENERAL

SUBDELEGACION GOVERN

ALACANT"

 

 

 

 

Consell d'Estudiants


Universitat d'Alacant
Consell d'Estudiants, Aulari 1
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3675

Fax: (+34) 96 590 3776

Twitter: https://twitter.com/CEUA_

Facebook: https://www.facebook.com/CEUAlic

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464