Saltar apartados

Missatge de Bienvenida

Benvolgut company/a:

Com a president del Consell d'Estudiants m'agradaria donar-te la benvinguda a la Universitat d'Alacant. El Consell d'Estudiants és el màxim òrgan de representació estudiantil de la Universitat i l'únic format íntegrament per estudiants al servei de tots els alumnes de la nostra Universitat.

En les circumstàncies actuals és més necessària que mai la unitat de tota la comunitat educativa en defensa de la Universitat Pública, l'única universitat que garanteix la igualtat d'oportunitats sense discriminar per raons econòmiques o ideològiques. Per açò des del Consell d'Estudiants t'animem a col·laborar amb nosaltres més enllà de la teua formació, involucrant-te activament a millorar les condicions culturals i socials, defensant l'excel·lència educativa i denunciant qualsevol problema o anomalia que puga presentar-se durant els teus anys de formació.

Des del Consell d'Estudiants entenem la Universitat com una mica més que un lloc on es va a classe. La Universitat ha de ser un espai de trobada en la qual relacionar-nos, madurar i intercanviar idees per a formar-nos una visió més completa i oberta del món.

Molt probablement els anys que passades en la Universitat seran els millors de la teua vida. Com a president espere que així siga i recordar-te que el Consell d'Estudiants estarà amb tu per a qualsevol cosa que necessites, tant per a solucionar qualsevol problema que puga sorgir-te com per a ajudar-te en qualsevol idea vulgues desenvolupar.

Estem a la teua disposició en la planta baixa de l'Aulari I, tant jo, com la resta de persones que formem la Comissió Permanent i per correu electrònic en presidencia.ceua@ua.es i cons.estudiants@ua.es

Una forta abraçada,

Edgar Martorell

President del Consell d'Estudiants de la Universitat d'Alacant

Consell d'Estudiants


Universitat d'Alacant
Consell d'Estudiants, Aulari 1
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3675

Fax: (+34) 96 590 3776

Twitter: https://twitter.com/CEUA_

Facebook: https://www.facebook.com/CEUAlic

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464