Saltar apartados

CONSELL DE GOVERN

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

19/06/2019
Reunió ordinària del Consell de Govern del mes de juny

Aquest matí s'ha celebrat la reunió ordinària del Consell de Govern corresponent al mes de juny.

20/05/2019
La Universitat d'Alacant distingirà Vicente del Bosque amb el Llorer d'Or

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant ha aprovat aquest matí per unanimitat concedir un dels seus reconeixements principals, el Llorer d'Or, a l'exseleccionador nacional Vicente del Bosque «en atenció a la seua destacada trajectòria professional i al seu palmarès esportiu d'èxit». La proposta l'ha feta la Secretària General, Esther Algarra Prats a instàncies de la Càtedra Pedro Ferrándiz de l'Esport que, en el seu argumentari ha destacat també la «vinculació del premiat amb la Universitat d'Alacant», on ha participat recentment en les Jornades de Periodisme i Esport.

16/04/2019
Reunió ordinària del Consell de Govern del mes d'abril amb assistència del nou president del Consell Social

Aquest matí ha tingut lloc la reunió ordinària del Consell de Govern corresponent al mes d’abril. Es tracta de la primera a la qual assisteix Adolfo Utor com a president del Consell Social. Ha tingut lloc, com és habitual, a la sala de juntes de Rectorat, i s’han aprovat diferents qüestions de caràcter intern.

28/03/2019
La Universitat d'Alacant aprova nous estudis internacionals simultanis amb universitats dels Estats Units i la Xina

El Consell de Govern de la institució acadèmica, que ha tingut lloc a les instal·lacions del Parc Científic, també ha aprovat concedir la Medalla d’Or a l’expresident del Consell Social, Francisco Gómez.

01/03/2019
La Universitat d'Alacant concedeix la seua més alta distinció a Miguel Hernández

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant ha aprovat per unanimitat la concessió de la màxima distinció honorífica de la institució, el seu Llorer d'Or, al poeta oriolà Miguel Hernández. Amb aquest guardó es culmina la commemoració del 75 aniversari de la seua mort organitzada per la UA.

29/01/2019
El Consell de Govern de la UA aprova ampliar el programa d'estudis propis en innovació en calçat

L’excel·lent acollida del curs d’Expert en Noves Tecnologies i Control de la Qualitat Aplicable al Sector del Calçat l’any passat, i també la gran demanda de formació en aquest camp ha fet ampliar l’oferta d’estudis que inclourà també el curs d’Especialista en Disseny i Gestió de la Innovació Aplicable al Sector del Calçat i un màster en Disseny, Noves Tecnologies i Gestió de la Innovació en el Sector del Calçat.

18/12/2018
La Universitat d'Alacant afronta 2019 ampliant la llista de retallades

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant ha donat el vistiplau a la proposta de pressupostos per a 2019, en la qual l'equip de direcció ha optat per garantir el funcionament futur de la institució apostant pel personal, després de diversos anys de continuada minvament d'efectius per la paralització de la taxa de reposició.

27/11/2018
El Consell de Govern de la UA s'uneix a la petició de declarar les festes de Moros i Cristians d'Alcoi Bé d'Interès Cultural Immaterial

També en la reunió que ha tingut lloc aquest matí, l'òrgan de direcció de la UA, s'ha adherit a la proposta de la Diputació d'Alacant de declarar al pintor José Perezgil Fill Adoptiu de la Província d'Alacant. Les dues iniciatives han rebut el consens unànime del Consell de Govern per a la seua aprovació.

30/10/2018
La Universitat d'Alacant concedeix el premi Maisonnave al cuiner alacantí José Manuel Varó

La Universitat d'Alacant ha decidit concedir el XVII Premi Maisonnave al cuiner alacantí José Manuel Varó Llopis després del vistiplau del Consell de Govern que aquest dimarts ha aprovat per unanimitat la proposta que ha defensat el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés.

26/09/2018
El Consell de Govern de la UA es posiciona a favor de declarar BIC la Fira de Tots Sants de Cocentaina

En aquest Consell de Govern s'ha visibilizado la mesura que porta avance la UA per a reduir el consum de plàstics, els assistents a la reunió disposaven de càntirs d'aigua i botelles d'alumini en el marc de la campanya «Plàstics.0».

Consell de Govern


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464