Saltar apartados

Consell Social

Premis 2019_2
Traduciendo ...
Premis 2019_3
premis 2019_4
premis 2019_5

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

11/03/2020
Joaquín Arias rebrà la Menció honorífica del Consell Social de la UA a títol pòstum

La Vicepresidenta, Cristina Rodes, ho ha fet públic durant l'homenatge al fundador de Vectalia celebrat aquest matí al Campus.

10/03/2020
El Consell Social de la UA premia excel·lència acadèmica i el suport a la formació

La Fundació ONCE rebrà el Premi Mecenatge a la Formació.

María Teresa Soler Roch rebrà el premi a la seua trajectòria i es reconeixerà als set millors expedients d'estudiantils.

19/12/2019
El Consell Social de la Universitat d'Alacant aprova amb preocupació uns pressupostos que condemnen a les infraestructures

La falta de fons obliga eliminar inversions per a garantir els recursos bàsics, l'activitat docent i la producció científica.

04/12/2019
El Consell Social de la Universitat d'Alacant incorpora dues nous vocals

Carmina Díaz Marín i Jesús Navarro Navarro s'incorporen a l'òrgan impulsor de la participació de la societat en la Universitat.

26/11/2019
La «rentatibilidad social» de la universitat, una utopia?

Trobada de la Conferència de Consells Socials d'Universitats Espanyoles amb l'assistència del secretari general del Ministeri de Ciència.

26/11/2019
Els Consells Socials de les Universitats Espanyoles aposten per "sensibilitzar" a la societat.

Inauguració de les jornades sobre finançament governe i rendiment universitari impulsada per la Conferència de Consells Socials d'Universitats Espanyoles a Toledo.

07/11/2019
Presentat a Torrevella el projecte Mayores Salut, que està desenvolupant la Universitat d'Alacant

A l'acte que es va celebrar en el CdT de Torrevella, van acudir la Vicepresidenta i la Secretària del Consell Social de la UA.

23/09/2019
El rector imposa la Medalla d'Or de la Universitat d'Alacant a l'expresident del Consell Social, Francisco Gómez

Francisco Gómez ha rebut la Medalla d'Or en reconeixement al seu servei a la UA, durant el solemne Acte d'Obertura del Curs Acadèmic 2019-2020 en la Universitat d'Alacant.

19/09/2019
La UA anuncia que crearà un Centre d'Envelliment Intel·ligent en el seu parc científic

La ciutat de Torrevella ha acollit aquest dimecres la segona Trobada Calmes-Consell Social Perspectives de salut de la Universitat d'Alacant: recerca, innovació i turisme.

19/09/2019
Martínez Mojica explica l'edició genètica a Torrevella

Segona Edició de les Trobades Calmes - Consell Social de la Universitat d'Alacant.

19/09/2019
La Universitat d'Alacant mostra el seu potencial en el camp de la recerca mèdica amb Francis Mojica

La II Trobada de Seus del Consell Social presenta a Torrevella com a escenari ideal per a desenvolupar un clúster sanitari al costat de la Universitat d'Alacant.

17/09/2019
El Consell Social aborda les perspectives d'innovació i recerca sobre Salut en la Universitat d'Alacant en la seua II Trobada en Seus

Amb una conferència sobre edició genètica a càrrec de Francis Mojica com a eix, tindrà lloc a Torrevella el dimecres

05/07/2019
El Consell Social de la UA i Cajamar col·laboren en les Trobades Calmes-Consell Social per a promoure les relacions de la universitat amb el seu entorn

L'objectiu és intensificar la capacitat vertebradora de la Universitat d'Alacant i crear sinergies entre el sector empresarial, professional, social i universitari.

18/06/2019
Els Consells Socials de les Universitats Valencianes van celebrar una trobada institucional.

El Consell Social de la Universitat d'Alacant ha participat en la primera trobada institucional després que el passat 15 de febrer el Consell de la Generalitat aprovara la renovació de les presidències dels Consells Socials de les Universitats Valencianes.

17/06/2019
El Consell Social participa en la Gala Impulse 2019

El President del Consell Social intervé en la taula debat que va precedir al lliurament dels premis.

06/06/2019
El rector de la UA es compromet a obrir un nou campus a Dénia davant "la implicació social, institucional i econòmica"

El President del Consell Social, Adolfo Utor, diu que Baleària "ajudarà en tot el possible" i "en l'àmbit econòmic" per a la implantació.

06/06/2019
El Consell i la UA estudien obrir un nou campus a Dénia entorn del grau de Gastronomia

El Consell Social de la Universitat d'Alacant que presideix l'empresari Adolfo Utor ha inaugurat aquest dimecres una sèrie de trobades que pretenen posar el valor el paper de la institució acadèmica en totes les comarques de la província.

03/06/2019
El Consell Social de la UA participa en la presentació del "Pol d'innovació d'Alcoi"

El rector de la Universitat d'Alacant i president de la Fundació Parc Científic d'Alacant, Manuel Palomar van inaugurar ahir una jornada per a la presentació del "Pol d'innovació d'Alcoi".

03/06/2019
El Consell Social de la UA reuneix a dones capdavanteres per a parlar de l'enfortiment institucional a través del talent femení

La trobada, celebrat en l'hotel AC by Marriott d'Alacant, ha comptat amb la presència del rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i del president del Consell Social, Adolfo Utor.

13/05/2019
"El Consell Social acosta a la Universitat a la societat"

Entrevista a Aránzazu Calçada, Secretària del Consell Social, en la revestisca Economia3.

17/04/2019
El Consell Social recorrerà les Seus de la UA per a reforçar el diàleg entre universitat, empreses i agents socials

El Ple del Consell Social de la Universitat d'Alacant, reunit aquest dimarts, ha sigut presidit per primera vegada per Adolfo Utor.

05/04/2019
El Consell Social de la UA premia l'excel·lència i el compromís amb la Universitat d'Alacant

Representants de tots els sectors de la societat es reuneixen en la tercera edició dels premis, celebrada anit en l'EUIPO.

05/04/2019
El Consell Social de la UA celebra aquest dijous la gala dels Premis per a reconèixer l'excel·lència i el compromís amb la Universitat d'Alacant

El Consell Social de la UA celebra aquest dijous, 4 d'abril, la III edició dels seus Premis, en una gala que tindrà lloc en l'EUIPO i en la qual es reuniran representants del món econòmic, acadèmic, professional i social per a reconèixer l'excel·lència i el compromís amb la Universitat d'Alacant.

03/04/2019
El rector de la UA rep a Adolfo Utor, nou president del Consell Social

Durant la trobada, tots dos han coincidit en la importància de la Responsabilitat Social, un àmbit en el qual destaquen tant la Universitat alacantina, com Baleària, l'empresa que dirigeix el nou president.

01/04/2019
«Els premis que atorguem proven la unió entre universitat i societat»

La Secretària, Aránzazu Calçada, posa en valor el paper del Consell Social de la UA i explica qui són els premiats d'enguany.

01/04/2019
El voluntariat universitari de 'La Mar Solidària' i els millors expedients acadèmics, premis del Consell Social de la UA 2019

El Consell Social de la Universitat d'Alacant ha premiat a estudiants de la Universitat d'Alacant en la categoria de Rendiment Acadèmic, i per la seua participació en el projecte de «La Mar Solidària».

13/03/2019
El Consell Social de la UA reconeix la implicació universitària de Casa Mediterrani i l'empleabilidad a Verne Group

Els Premis 2019 del Consell Social de la Universitat d'Alacant es lliuraran el pròxim 4 d'abril en la seu de l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea amb seu a Alacant, l'EUIPO.

04/03/2019
El Consell Social de la UA concedeix el Premi al Mèrit Esportiu a l'Equip de Voleibol Femení i a Juan Escarré

Els Premis 2019 del Consell Social de la Universitat d'Alacant seran lliurats el pròxim 4 d'abril a la seu de l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea amb seu a Alacant, l'EUIPO.

22/02/2019
El Consell Social de la UA atorga el Premi Alumni a Carmina Díaz Marín i José Antonio Gutiérrez Navarro, dos dels seus llicenciats en Medicina

Gala Gil Amat, emprenedora i fundadora d'una start up en Sillicon Valley, també és guardonada en l'edició de 2019.

18/02/2019
Adolfo Utor és designat nou president del Consell Social de la Universitat d'Alacant

El Ple del Consell aprova la renovació de les presidències dels Consells Socials de les cinc universitats públiques valencianes.

15/02/2019
El Consell Social de la UA premia a Salvador Ordóñez, a la UPUA i a Francisco Rodríguez Reinoso

Rebran el 4 d'abril el reconeixement a la Trajectòria Acadèmica, d'Implicació Social i de Investigació.

04/02/2019
El Consell Social de la Universitat d'Alacant es reivindica

Constesta a Duc que l'òrgan que vol crear ja existeix i en ell estan sindicats i empreses.

04/02/2019
Estirada d'orelles del Consell Social de la UA a Pedro Duc

El Consell Social de la Universitat d'Alacant (UA) ha posat en valor el seu paper com a supervisor de l'activitat universitària i la seua missió d'actuar com a impulsor de la participació de la societat en la Universitat a propòsit d'unes manifestacions del ministre de Ciència, Pedro Duc.

21/12/2018
El Consell Social aprova els pressupostos de la Universitat d'Alacant per a 2019

El Consell Social valora positivament que les retallades no hagen afectat a la plantilla.

18/12/2018
Celebració d'una nova edició del Fòrum Club Informació, Universitat d'Alacant i Bankia.

Representants del Consell Social de la UA han acudit a una nova edició del Fòrum Club Informació, Univesidad d'Alacant i Bankia, que ha tingut com convidat a Hervé Falciani, Enginyer de Sistemes, que va parlar en aquesta ocasió de" Com aprofitar la informació no financera per a la presa de decisions".

04/12/2018
Celebració del Fòrum club Informació, Universitat D'Alacant i Bankia - Estimacions electorals a Espanya. Ciència, Política i Mercat

Representants del Consell Social van acudir a una nova celebració del Fòrum Club Informació, on el Catedràtic i Director de investigació del CIS va analitzar el paper de les enquestes electorals a Espanya.

20/11/2018
El Consell Social de la UA defensa la implantació del Grau de Medicina

La Comissió d'Assumptes Acadèmics del Consell Social de la Universitat d'Alacant ha mostrat el seu respatler a la implantació de la Facultat de Medicina en el campus de Sant Vicent.

31/10/2018
Col·loqui "Consulta ciutadana sobre el futur de la Unió Europea."

La Secretària del Consell Social de la Universitat d'Alacant, Aránzazu Calçada, i la presidenta de la Comissió de Relacions amb la Societat, Cristina Rodes, han assistit aquest 30 d'octubre a la Consulta ciutadana sobre el futur de la Unió Europea, celebrat en l'Hotel AC Marriot.

26/10/2018
Lliurament dels Premis de la Nit de l'Economia Alacantina 2018

La Càmera Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d'Alacant va celebrar la 44 edició de la Nit de l'Economia Alacantina.

23/10/2018
Caixa Rural Central s'incorpora a la Càtedra de l'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant

El rector de la UA, Manuel Palomar, el president de l'entitat financera, Manuel Ruiz, el president de l'Associació de l'Empresa Familiar, Francisco Gómez i la presidenta de la Fundació Manuel Peláez Castillo, que dóna nom a la Càtedra, Carmen Robles, han signat el conveni aquest dilluns en el despatx del rector

19/10/2018
Celebració desdejune-col·loqui Fòrum Club Informació UA-Bankia

Representants del Consell Social de la UA participen en una nova edició del desdejune-col·loqui del Fòrum Club Informació, on va intervenir Juan Rosell, president de la CEOE, amb el títol "Les reformes necessàries per a consolidar el creixement".

02/10/2018
Reunió de la Comissió de Relacions amb la Societat del Consell Social

La Comissió de Relacions amb la Societat, reunida en sessió ordinària, autoritza, entre altres assumptes, la creació de l'empresa de base tecnològica Space Farmers.

02/10/2018
Reunió de la Comissió d'Assumptes Econòmics del Consell Social

La Comissió d'Assumptes Econòmics del Consell Social aprova, entre altres assumptes, la relació de llocs de treball del PAS i els preus públics dels espais del centre incubador d'empreses.

11/06/2018
L'hora de les dones

El rector de la Universitat d'Alacant organitza una trobada de destacades professionals per a potenciar la seua vinculació amb el Consell Social, nexe de la institució acadèmica amb la societat.

11/06/2018
El Consell Social elogia el treball realitzat per la Universitat d'Alacant en la reacreditación de les seues Tlitulos de Grau

El vicerector de Qualitat i Innovació Educativa ha presentat l'informe sobre els processos de seguiment i reacreditación dels títols oficials tant de grau com de postgrau en la Comissió d'Assumptes Acadèmics del Consell Social.

17/05/2018
El Consell Social de la Universitat d'Alacant premia l'excel·lència i el compromís amb la Universitat d'Alacant.

La sala d'actes de l'EUIPO va acollir aquest dimarts la gala de lliurament dels Premis del Consell Social a persones, empreses i institucions.

17/05/2018
El Consell Social celebra la II edició dels seus Premis.

El Consell Social de la Universitat d'Alacant celebra la gala de lliurament dels seus Premis anuals en la sala d'actes de l'EUIPO.

12/03/2018
Els Premis del Consell Social de la Universitat d'Alacant es lliuraran el pròxim 15 de maig en l'EUIPO

La Comissió de Relacions amb la Societat ha donat a conèixer per a aquesta nova edició els guardons que reconeixen el compromís i implicació amb la Universitat d'Alacant.

09/03/2018
El Consell Social de la UA es reuneix en el Parc Científic

La Comissió de Relacions amb la Societat del Consell Social de la Universitat d'Alacant s'ha reunit en les instal·lacions del Parc Científic de la UA.

21/12/2017
El Consell Social de la Universitat d'Alacant aprova el projecte de Pressupost per a 2018

Durant el Ple, celebrat en la sala de Juntes de l'edifici del Carrer Sant Fernando de la Seu d'Alacant, el Consell Social dóna llum verda a uns pressupostos que titlla d'insuficients.

22/11/2017
El Consell Social aprova la implantació de Medicina en la Universitat d'Alacant

La Comissió d'Assumptes Acadèmics ha donat avui el vistiplau al Grau i tan sols queden superar l'aprovació de l'ANECA i la Generalitat Valenciana

23/10/2017
La Universitat d'Alacant reuneix demà a estudiants i empresaris de la província

En la trobada, Pensa en empresa, participen el Consell Social, el Consell d'Estudiants i la Diputació d'Alacant

19/06/2017
Premis Impulso a iniciatives empresarials innovadores 2017

La Universitat d'Alacant i el Parc Científic d'Alacant premien cinc idees innovadores en la VI Edició dels Premis Impulso

22/05/2017
El Consell Social aprova la Normativa de Permanència i Continuació d'Estudis de l'alumnat matriculat en Títols de Grau de la UA

El Consell Social de la Universitat d'Alacant ha donat el vistiplau a la nova normativa de permanència i continuació d'estudis de l'alumnat matriculat en títols de grau de la Universitat d'Alacant a través de la seua comissió d'Assumptes Acadèmics.

27/03/2017
Cerimònia de lliurament dels Premis del Consell Social

El Consell Social de la UA va celebrar en l'ADDA el lliurament dels seus Premis.

28/02/2017
El Consell Social concedeix els seus premis 2017

El Consell Social de la Universitat d'Alacant, a través de la seua comissió de Relacions amb la Societat, ha concedit els premis 2017.

21/12/2016
El Consell Social de la Universitat d'Alacant aprova el Pressupost de la UA per a l'exercici 2017

El Consell Social de la UA aprova uns Pressupostos que qualifica d'"enginyeria econòmica" i reclama finançament suficient per a evitar l'estancament.

12/12/2016
El Consell Social de la Universitat d'Alacant ha emès un informe favorable sobre el nou grau en Relacions Internacionals

La Comissió d'Assumptes Acadèmics del Consell Social, que presideix Francisco Martín Irles, s'ha mostrat a favor de la proposta de la Universitat d'Alacant d'engegar un nou grau en Relacions Internacionals.

02/11/2016
La Universitat d'Alacant i Provia signen un conveni de col·laboració

La Universitat d'Alacant i l'Associació de Promotors Immobiliaris de la Província d'Alacant (Provia), han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de fomentar la innovació en el sector.

05/07/2016
El Consell Social de la UA inaugura la galeria de retrats de presidents

El Consell Social ha inaugurat la galeria de retrats dels presidents que han format part d'aquest òrgan de govern de la universitat d'Alacant.

29/06/2016
El Consell Social de la UA avala la creació de l'Institut d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina

La Comissió de Relacions amb la Societat també ha autoritzat la creació d'una nova Empresa de Base Tecnològica (EBT) en el Parc Científic d'Alacant.

08/06/2016
El Consell Social de la UA organitza les Jornades de Consells Socials de les Universitats Espanyoles

Entre el 8 i el 10 de juny, representants de consells socials de tot Espanya debatran el paper de les universitats en la creació d'ocupació universitària, el rendiment i la contribució de les universitats a la societat o l'oferta formativa de les institucions d'educació superior entre altres qüestions.

23/05/2016
El ple del Consell Social accepta, per unanimitat, la proposta del rector de nomenar Rafael Pla gerent de la Universitat d'Alacant

Durant el ple ha pres possessió com a nou conseller Javier García Zamora, en representació de COEPA. García Zamora substitueix en el seu càrrec Moisés Jiménez.

28/04/2016
El Consell Social aprova els comptes anuals de 2015 de la Universitat d'Alacant

El Consell Social aprova els Comptes de 2015 amb els quals es garanteix "el compromís de despesa present i futura" de la Universitat d'Alacant.

21/04/2016
L'Alcalde de Sant Vicent pren possessió com a vocal del Consell Social

L'Alcalde de Sant Vicent del Raspeig, Jesús Villar, va prendre possessió del seu càrrec com a conseller del Consell Social de la Universitat d'Alacant, amb motiu de la celebració de la Comissió de Relacions amb la Societat.

05/02/2016
L'alcalde de Sant Vicent nomenat vocal del Consell Social de la Universitat d'Alacant

Publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana del nomenament de Jesús Javier Villar Notario com a vocal del Consell Social de la Universitat d'Alacant.

21/12/2015
El Consell Social aprova el Pressupost de la Universitat d'Alacant per a l'exercici 2016

El ple del Consell Social va aprovar per unanimitat els pressupostos de la Universitat d'Alacant per a l'any 2016, en una reunió que va tenir lloc en l'edifici de Sant Ferran, 40 de la Seu d'Alacant.

01/12/2015
El Consell Social propicia una trobada entre FOPA i la UA

La Universitat d'Alacant i la Federació d'Obres Públiques d'Alacant han acordat aquest dilluns intensificar les relacions entre la institució acadèmica i els empresaris que formen l'agrupació després d'una trobada propiciada pel Consell Social de la UA.

27/11/2015
Presa de possessió de nous vocals del Consell Social

La directora de l'Hotel AC i presidenta de l'Associació Provincial d'Hotels d'Alacant, Cristina Rodes, i el director General de supermercats Masymas, José Juan Fornés Artigues, van prendre possessió del seu càrrec com a consellers del Consell Social de la Universitat d'Alacant.

25/11/2015
I Fòrum de Recerca d'Estudis de Gènere de la Universitat d'Alacant

Inauguració del I Fòrum de Recerca d'Estudis de Gènere de la Universitat d'Alacant, amb la participació del Sr. President del Consell Social, D. Francisco Gómez Andreu.

04/11/2015
Jornades d'Alacant sobre Economia Espanyola

XXX jornades d'Alacant sobre Economia Espanyola. "30 anys d'Economia Espanyola: un futur a Europa".

04/09/2015
Nomenament nova Secretària del Consell Social de la UA

Resolució de 7 d'agost de 2015 del Conseller d'Educació, Recerca, Cultura i Esport, per la qual es nomena el titular de la Secretaria del Consell Social de la Universitat d'Alacant.

30/06/2015
Beques Col·laboració 2015-2016

Resolució de 17 de juny de 2015, de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es convoquen beques de col·laboració d'estudiants en departaments universitaris per al curs acadèmic 2015-2016 i escrit en el qual es reflecteix l'acord de la Comissió d'Assumptes Acadèmics del Consell Social, sobre la distribució d'aquestes beques per departaments.

20/05/2015
InnoUA: programa d'acostament a les empreses

Programa de l'acte de presentació d'InnoUA. (28 de maig, seu universitària Sant Ferran 40, a les 10:00 hores)

11/03/2015
Fòrum sobre "Transferència UA - Empresa"

El Consell Social de la UA i l'Ajuntament de Benissa organitzen el fòrum sobre "Transferència UA - Empresa" el 13 de març de 2015.

06/03/2015
Premi a l'Excel·lència Docent 2013/2014

Publicat en el BOUA el 19/02/2015 (Últim dia de presentació de sol·licituds el 12/03/2015)

 

 

Consell Social


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464