Matrícula Centre de Formació Contínua

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Centre de Formació Contínua   Centre de Formació Contínua
Centre de Formació Contínua

Matrícula

Matricula't ací (a través d'UACloud)

La matrícula de tots els estudis i/o cursos es realitza a través d'UACloud (campus virtual). Si no disposes de les claus d'accés pots generar unes noves seguint les instruccions que hi ha ací. També tens les instruccions en vídeo ací.

Video tutorials del procés de matrícula: ací

Màsters Universitaris

Catàleg de Màsters

  • Quina documentació he de lliurar?

L'oficina d'informació a estudiants et proporciona tota la informació ACÍ.

  • On lliure la documentació?

La documentació s'ha de lliurar en la secretaria del centre al que pertany el teu màster.
Localitza el teu màster en el LLISTAT DE CENTRES. Allí veuràs els enllaços a la web del centre, a la web de la seua secretaria i l'ubicaciò per a poder trobar-la.

Títols Propis

Catàleg de Títols

  • Quina documentació he de lliurar?

Una vegada hages sigut admès, se t'enviarà per correu electrònic (a l'email que hages indicat en la teua preinscripció) tota la informació que necessites per a matricular-te. També tens tota la informació disponible ACÍ.

  • On lliure la documentació?

La documentació es lliura en la secretaria del títol. Per a saber quin és la secretaria corresponent, entra el CATÀLEG DE TÍTOLS PROPIS i selecciona la FITXA WEB de l'estudi en el qual estàs interessat. S'obrirà una finestra amb tota la informació de l'estudi (dades generals, pla d'estudis, objectius, competències, estructura, accés, normativa i +info). Fes clic en la pestanya +info. Allí trobaràs tota la informació de contacte.

Cursos d'Especialització

Catàleg de Cursos

  • Quina documentació he de lliurar?

El Centre de Formació Contínua no gestiona la matrícula de cursos d'especialització. Si necessites realitzar alguna consulta relativa al procés de matrícula has de dirigir-te a la secretaria administrativa del curs en el qual et vas a matricular. Tota la informació d'interès (organitzador del curs, preu, dades de contacte, dates) la pots trobar en el CATÀLEG DE CURSOS.

  • On lliure la documentació?

La documentació has de lliurar-la en la secretaria administrativa del curs. Localitza el teu curs en el CATÀLEG DE CURSOS, allí trobaràs les dades de la teua secretaria.