Tràmits per a estudiants Centre de Formació Contínua

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre de Formació Contínua   Centre de Formació Contínua
Centre de Formació Contínua

Tràmits per a estudiants

Tràmits en línia (a través d'UACloud)

Títols Propis

  • Sol·licitud de Diploma

La sol·licitud del diploma de títol propi es pot realitzar en línia mitjançant l'eAdministración d'UACloud (Sol·licitud de títol propi). El rebut per a l'abonament de les taxes es podrà fer on-line en la mateixa plataforma de tramitació del títol. Una vegada abonada la taxa corresponent i de forma immediata, s'obtindrà un diploma signat digitalment, aquesta signatura és vàlida amb caràcter general.

Tingues en compte que si el curs és anterior al 2011/12 hauràs de fer la sol·licitud manual en la secretaria del Centre de Formació Contínua seguint les instruccions que hi ha en l'apartat corresponent de tràmits sense UACloud.

  • Certificat Acadèmic

El certificat acadèmic se sol·licita a través de l'eAdministración d'UACloud.

Cursos d'Especialització

  • Sol·licitud de Diploma

Els diplomes se sol·liciten i tramiten directament a través d'UACloud. Tingues en compte que solament és possible a partir del curs 2014-15. Per a cursos anteriors s'haurà de sol·licitar en la secretaria del Centre de Formació Contínua seguint les instruccions que hi ha en l'apartat corresponent de tràmits sense UACloud. (+Informació)

  • Certificat Acadèmic

Els certificats acadèmics se sol·liciten i tramiten directament a través d'UACloud. Tingues en compte que solament poden demanar-se a partir del curs 2014-15. Per a cursos anteriors s'haurà de sol·licitar en la secretaria del Centre de Formació Contínua seguint les instruccions que hi ha en l'apartat corresponent de tràmits sense UACloud. ( +Informació )

 

Impresos (tràmits en línia sense UACloud)

¿Què he de fer per a realitzar qualsevol d'aquests tràmits?

1- Descàrrega l'imprès
Localitza'l en la llista que hi ha més avall, emplena'l i signa'l.

2- Emplena el formulari
 
És ACÍ. No oblides adjuntar-hi l'imprès mitjançant 'Afegir arxiu'.

 

3- Ja has acabat.
En breu ens posarem en contacte amb tu.

 

Ací trobaràs els impresos necessaris per a realitzar tràmits que no poden realitzar-se íntegrament on-line. Tots els impresos estan disponibles en una versió bilingüe valencià-espanyol i una altra versió anglés-espanyol.