La Universitat d'Alacant utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat , i també per millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Recorda que, en utilitzar els nostres serveis, admets el nostre avís legal i pots aceptar la nostra política de galetes prenen el botó de "Acceptar", o rebutjar el seu us prenen el botó "Rebutjar"

Ir a contenido

Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

Realizar búsqueda
MENU
Internacional

Cooperació

La Universitat d'Alacant, en l'àmbit de la cooperació internacional, es planteja donar suport a accions que propicien el desenvolupament sostenible i el progrés social, cultural i institucional dels països menys afavorits, promovent-ne el desenvolupament endogen que permeta eliminar les causes de la pobresa i promovent la justícia social, el respecte dels drets humans i l'enfortiment de les institucions que hi asseguren la consolidació de la democràcia i el respecte al medi ambient.

Programes
de cooperació

Voluntariat universitari

La Universitat d'Alacant considera que ha d'assumir un paper protagonista en els processos de desenvolupament humà, a través d'experiències i práctiques destinades a construir una societat més justa i participativa.

Cooperació Universitària al Desenvolupament

La Universitat d'Alacant ha assumit el compromís d'estructurar un model de Cooperació Universitària al Desenvolupament basat en principis i valors que han de compartir de manera transversal totes les activitats universitàries.

Projecte Havana

La Universitat d'Alacant, a través del "Projecte Havana", realitza diferents programes acadèmics i d'investigació amb diverses institucions d'educació superior cubanes i activitats de caràcter solidari amb l'Oficina de l'Historiador de la Havana. així mateix, impulsa la promoció de la igualtat entre homes i dones i promou la inclusió de la perspectiva de gènere en les accions a realitzar.

Universitat solidària

La Universitat d'Alacant, tal com estableix el seu Pla Estratègic d'Internacionalització, dóna suport a la solidaritat amb les personas més desfavorides. La nostra universitat du a terme aquesta tasca mitjançant la implementació de mesures i la realització d'activitats que ajuden els grups humans més vulnerables.