La Universitat d'Alacant utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat , i també per millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Recorda que, en utilitzar els nostres serveis, admets el nostre avís legal i pots aceptar la nostra política de galetes prenen el botó de "Acceptar", o rebutjar el seu us prenen el botó "Rebutjar"

Ir a contenido

Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

Realizar búsqueda
MENU
Vida en el campus

Cultura

La UA vol que el teu temps a la Universitat vaja més enllà de formar-te en la teua carrera. Completa la formació i enriqueix l'experiència universitària participant de la vida cultural en els nostres concerts, visitant les  exposicions i formant-te en els nostres tallers. Participa de les Aules de Teatre, Música, etc.”

Què pots veure a la UA?

ACUA - Agenda Cultural de la UA

Gaudeix del teatre, la dansa, la música i de tots els espectacles que hem programat per a tu. Tens una àmplia oferta cultural entre la qual escollir:

Veure
Exposicions i espais culturals

L'art, la ciència, la història… en els espais expositius de la Universitat gaudiràs d'exposicions sobre multitud de camps… (mapa d'espais expositius i equipaments culturals)

Exposicions

VEU Revista cultural de la UA

Tota l'actualitat cultural de la universitat en la teua web i xarxes socials favoritas.

Vés a la revista

Fes cultura a la UA

Aules de teatre, música, dansa…

Participa dels nostres grups culturals, forma't com a actor o com a músic, inscriu-te ací

Inscriu-te ací

Voluntariats cultural i lingüístic

T'oferim la possibilitat de participar activament en les activitats culturals que es desenvolupen en el Campus i en les seus de la Universitat. Si vols inscriure't ara mateix, ho pots fer. Podràs obtenir invitacions per als espectacles i aconseguir un reconeixement acadèmic per la teua col·laboració.

Per a saber-ne més

Tallers culturals

Els tallers culturals de la UA aborden, des d'una metodologia fonamentalment pràctica, els diferents àmbits de la creativitat cultural: les arts plàstiques, el cinema, la dansa, el teatre, la creació literària, la música o la divulgació. Aquests tallers pretenen estimular la creativitat de totes aquelles persones amb inquietuds culturals, contribuint a la formació integral dels seus participants.

Per a saber-ne més

Coneixes els Cursos d'Estiu “Rafael Altamira”? Assabenta-te'n ací

La cultura de la UA més enllà del campus

“L'activitat cultural de la Universitat no es limita exclusivament al campus, pots
trobar-nos al llarg de tota la província a les nostres seus i aules universitàries
com també en els projectes d'investigació i museístics amb els quals col·laborem”
Activitats per a entitats públiques

La UA ofereix un ampli catàleg d'activitats a ajuntaments, col·legis i altres entitats, perquè exporten l'activitat cultural que es genera des de la Universitat.