La Universitat d'Alacant utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat , i també per millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Recorda que, en utilitzar els nostres serveis, admets el nostre avís legal i pots aceptar la nostra política de galetes prenen el botó de "Acceptar", o rebutjar el seu us prenen el botó "Rebutjar"

Ir a contenido

Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

Realizar búsqueda
MENU
Vida en el campus

Cultura

La UA vol que el teu temps en la universitat vaja més enllà de la teua formació acadèmica i posa a la teua disposició una àmplia oferta d'activitats perquè el teu anys universitaris siguen molt més que una experiència docent.

Enriqueix la teua experiència universitària participant de la vida cultural en els nostres concerts, visitant les nostres exposicions i formant-te en els nostres tallers. Participa i converteix-te en actor o músic a les nostres aules de teatre, música, cinema, debat... o intercanvia les teues experiències i inquietuds culturals en la nostra comunitat.

              

Què pots veure a la UA?

Espectacles: Paranimf ACUA

La programació principal (que no l'única) d'espectacles de música, teatre, dansa... que hem preparat per a tu i de la qual podràs gaudir en el Paranimf del campus de la UA.

Ves a la programació més recent  
Exposicions i espais culturals

L'art, la ciència, la història… en els espais expositius de la Universitat gaudiràs d'exposicions sobre multitud de camps.

Exposicions
Com estar al dia

Tota l'actualitat cultural de la universitat en el teu web i xarxes socials favorites i punts de contacte per a informar-te.

      Ves a la revista

Què pots fer a la UA?

Aules de teatre, música, dansa…

Participa dels nostres grups culturals, desenvolupa el teu talent com a actor o com a músic, o explora la teua expressió artística favorita.

Inscriu-te ací

Tallers culturals

Els tallers culturals de la UA aborden, des d'una metodologia pràctica, els diferents àmbits de la creació cultural: la pintura, el cinema, la dansa, el teatre, la creació literària, la música, la fotografia, l'audiovisual...

Estimulen la creativitat de totes aquelles persones amb inquietuds culturals, contribuint a la formació integral dels seus participants.

Catàleg

Coneixes els Cursos d'Estiu Rafael Altamira? Assabenta-te’n ací
Comunitat InteractUA

InteractUA és un espai per a secundar i fer visible el talent creatiu de l'alumnat universitari. Es tracta d'una plataforma de difusió i interacció entre estudiants amb inquietuds artístiques.

InteractUA es dirigeix estudiants amb inquietuds i interessos en música, audiovisual, fotografia, escultura, poesia, literatura, pintura, videoart, instal·lacions, teatre, circ... Siga com siga la vostra iniciativa cultural o artística, podeu participar en InteractUA.

Per a saber-ne més

La cultura de la UA més enllà del campus

“L'activitat cultural de la Universitat no es limita exclusivament al campus, pots
trobar-nos al llarg de tota la província a les nostres seus i aules universitàries
com també en els projectes d'investigació i museístics amb els quals col·laborem”
Activitats per a entitats públiques

La UA ofereix un ampli catàleg d'activitats a ajuntaments, col·legis i altres entitats, perquè exporten l'activitat cultural que es genera des de la Universitat.