Cursos zero Cursos zero de l'Escola Politècnica Superior

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Cursos zero de l'Escola Politècnica Superior   Cursos zero de l'Escola Politècnica Superior
Cursos zero de l'Escola Politècnica Superior

Cursos zero

 

Matemàtiques Física Química Dibuix Tècnic per a Enginyeria Dibuix Tècnic per a Arquitectura

  

Els cursos zero són cursos gratuïts de preparació per a cursar estudis universitaris d'Enginyeria i Arquitectura. Aquests cursos estan elaborats per professorat de l'Escola Politénica Superior de la Universitat d'Alacant.

 

Existeixen dues modalitats en les quals podràs realitzar aquests cursos:

Modalitat semipresencial

Consta de sessions presencials en la Universitat d'Alacant durant la primera setmana de setembre, i de sessions online tutoritzades durant la resta d'aquest mes. Aquesta modalitat està dirigida a estudiants de nou ingrés en les titulacions d'Enginyeria i Arquitectura de la Universitat d'Alacant, i és necessari inscriure's abans de setembre. Més informació sobre inscripció, aules i horaris en el Sobre Virtual.

Modalitat online

Aquesta modalitat pot realitzar-la qualsevol i en qualsevol moment. Es disposa d'una sèrie de cursos online oberts amb anotacions, vídeos, exercicis i altres materials que podràs realitzar de forma autònoma en el moment en què necessites reforçar alguna matèria. Aquestes sessions online estan incloses també en la modalitat semipresencial, dins del com es realitzen de forma tutoritzada. 

 

 

 

 

 

 

Icones creades per inipagi