Concurs d'idees

 

¿En què consisteix el concurs d'idees? 

Aquest concurs és una iniciativa de la Universitat d'Alacant per a fomentar l'obertura i reutilització de les seues dades.
El concurs consisteix a presentar una idea original i útil per a qualsevol tipus d'aplicació futura a partir de les dades obertes en el portal de dades obertes de la Universitat d'Alacant o qualsevol altra dada de la universitat que resulte interessant obrir.

 

¿Quins premis ofereix?

 Un primer premi de 800€ per a la millor idea i 4 accésit de 300€.

 

¿Per què es proposa aquest concurs? 

 La universitat està interessada a millorar els seus serveis obrint les dades disponibles a tota la ciutadania per a crear aplicacions que facen més fàcil la vida universitària. A més, es vol potenciar l'esperit emprededor a partir de la reutilització de dades. En definitiva, estimular l'emprendimiento i complir el compromís de transparència que té la Universitat d'Alacant amb la societat en general i la comunitat universitària en particular.

 

¿Qui pot participar?

Podran participar totes aquelles persones físiques i jurídiques que ho desitgen. A més, les persones físiques podran concórrer al concurs de manera individual o agrupades. En qualsevol cas el premi del concurs s'atorgarà a la proposta d'idea amb independència del nombre de participants en la seua elaboració. Una mateixa persona o grup de persones podrà participar en el concurs amb més d'una idea.

 

¿Com participar? 

 Consulta  ací   les bases del concurs i envia un pdf al correu electrònic  datos@ua.es  amb la teua proposta. Pots veure un exemple de proposta en aquest  enllaç . Si tens qualsevol dubte o pregunta, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic  datos@ua.es

 

¿Fins a quan pots participar? 

 Si estàs interessat a participar, la data límit de presentació de propostes és el  30 de setembre de 2014 fins a les 23.59 hores (hora espanyola)  .

També pots seguir les últimes novetats del concurs des del compte de Twitter de @UAdatos amb l'hashtag #ideaUAdata i inscriure't en la llista de distribució de "ideauadata@listas.ua.es" per a mostrar interès en la participació del concurs i rebre les últimes novetats en el teu correu electrònic.

 

 

 

 

 

 

 

datos.ua.es


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

datos.ua.es

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464