Les teues aplicacions

Les dades existents en datos.ua.es són útils per a la creació d'aplicacions de tot tipus: mòbils, Web, de xarxes socials, etc. La comunitat universitària de la Universitat d'Alacant compta amb més de 30.000 membres interessats a usar aplicacions útils que facen ús d'aquestes dades per a facilitar el seu quefer diari en el campus.

Una de les majors dificultats a l'hora de desenvolupar una aplicació és trobar i integrar les dades adequades. Amb el portal de dades obertes de la Universitat d'Alacant aquest problema desapareix i solament necessitaràs una idea proriginal per a crear una bona aplicació que puga ser d'utilitat per a tota la comunitat universitària.

¿Quines aplicacions poden sorgir de les dades obertes de la Universitat com les matriculacions, els horaris, preus de cafeteries, etc.? Pensa i ajuda'ns a crear un catàleg d'aplicacions amb les dades de la Universitat d'Alacant.

En datos.ua.es existeix un catàleg d'aplicacions, oferim totes aquelles aplicacions generades a partir de les dades obertes de la UA i a més pots contactar-nos des de l'apartat Participa i publicar les teues aplicacions amb dades obertes de la universitat o proposa aplicacions que conegues que usen dades de la Universitat d'Alacant. A més, si vols també pots suggerir possibles aplicacions que seria convenient desenvolupar.

datos.ua.es


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

datos.ua.es

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464