Departament d'Economia Financera i Comptabilitat

Benvinguts a la seu electrònica del Departament d'Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat d'Alacant, que inclou informació sobre  el nostre professorat  i l'activitat docent i investigadora. 

La Secretaria d'aquest departament, a causa de las restriccions sanitàries enfront a la COVID19, mantindrà un servei d'atenció al públic a partir del dia 25 de maig, però sempre mitjançant CITA PRÈVIA CONCERTADA via correu electrònic  defc@ua.es  . No s'atendran tràmits ni visites sense cita prèvia concertada, en cap cas.
Consulteu la Informació Institucional sobre mesures COVID

L' activitat docent  es distribueix en diferents Graus i Màster, principalment a la  Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials , l'Escola  Politècnica Superior  i la  Facultat de Dret , així com en títols propis d'Expert. L'activitat investigadora s'estructura a través dels Grups d'Investigació. Els resultats d'aquesta activitat donen lloc a nombroses publicacions científiques en revistes de prestigi i presentació de treballs als principals congressos nacionals i internacionals a l'àrea de Finances i Comptabilitat.

 

LOGO DEFC  

CONTACTE

 

Preinscripció ONLINE Edició 2021-2022

 

Informació sobre jornades, cursos, conferències... Cursos i tallers
03/05/2021
Informació sobre jornades, cursos, conferències... Cursos i tallers
03/05/2021

Curs ONLINE de Gestió Comptable Informatitzada UA - OBERTA MATRÍCULA GRUP INTENSIU ESTIU 2021

Informació sobre jornades, cursos, conferències... Cursos i tallers
12/05/2021