Pàgina d'inici del lloc

 

La creació de la Universitat d'Alacant data de 1979. Malgrat la seua relativa joventut, és una Institució reconeguda no ja només en l'àmbit local o nacional, sinó també global. No som aliens a la realitat social, econòmica, tecnològica i cultural que es troba en constant canvi. És per això que la Universitat d'Alacant està compromesa amb la resta d'Institucions i Entitats, de caràcter públic o privat, nacional o internacional, que interactuen amb nosaltres o puguen fer-ho en un futur no llunyà.

Per l'anterior, naix aquesta Direcció de Relacions i Projectes Institucionals amb un doble objectiu: d'un costat impulsar i desenvolupar projectes institucionals, i d'un altre mantenir i enfortir les relacions amb tots els agents externs que es relacionen amb la Universitat d'Alacant.

Juan Llopis Taverner

Director de Relacions i Projectes Institucionals

 

15/06/2021
Unitat Ellis Alacant. Referent espanyol en IA a Europa

L'esdeveniment s'ha celebrat en el Districte Digital de la Comunitat Valenciana, organitzat per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital destinat a donar i reforçar la visibilitat a la Unitat Ellis Alacant com un referent espanyol de la Intel·ligència Artificial (IA) a Europa.

 

Informació sobre jornades, cursos, conferències... Institucional
11/06/2021
VIII Jornada de Turisme de Benidorm

Empresaris i directius de tota Espanya es reuneixen a Benidorm per a donar suport a aquest sector. 

Informació sobre jornades, cursos, conferències... Institucional Jornades
09/06/2021
Presentació de l'exposició "Som aigua" a casa MEDITERRANI

Cultura Institucional Exposicions