Pàgina d'inici del lloc

 

La creació de la Universitat d'Alacant data de 1979. Malgrat la seua relativa joventut, és una Institució reconeguda no ja només en l'àmbit local o nacional, sinó també global. No som aliens a la realitat social, econòmica, tecnològica i cultural que es troba en constant canvi. És per això que la Universitat d'Alacant està compromesa amb la resta d'Institucions i Entitats, de caràcter públic o privat, nacional o internacional, que interactuen amb nosaltres o puguen fer-ho en un futur no llunyà.

Per l'anterior, naix aquesta Direcció de Relacions i Projectes Institucionals amb un doble objectiu: d'un costat impulsar i desenvolupar projectes institucionals, i d'un altre mantenir i enfortir les relacions amb tots els agents externs que es relacionen amb la Universitat d'Alacant.

Juan Llopis Taverner

Director de Relacions i Projectes Institucionals

 

24/09/2021
FEXDIR 2021 / III Fòrum Excel·lència Directiva

Organitzat pel Cercle-Directius d'Alacant i la consultora MB Comunicació, amb CaixaBank com a principal patrocinador,  s'ha celebrat en l'ADDA d'Alacant l'III  Fòrum Excel·lència Directiva.

Informació sobre jornades, cursos, conferències... Institucional
30/07/2021
La UA participa en el proyecte europeu CloudEARTHi

La Universitat d'Alacant participa en el projecte CloudEARTHi, que ha sigut seleccionat per l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT). CloudEARTHi promou el desenvolupament del “big data”, la sostenibilitat i l'economia circular.

Internacionalización Institucional
26/07/2021
Trobada amb Juan Luis Nicolau en la UA

Amparo Navarro, rectora de la UA, i Juan Llopis, director de Relacions i Projectes institucionals, s'han retrobat amb Juan Luis Nicolau, investigador i antic company de la UA, i actualment professor en Virginia Tech. dels EUA. Nicolau ha sigut guardonat amb el premi Alimara en Investigació en Turisme que atorguen la UB, CETT-UB i la Diputació de Barcelona.

Institucional