Saltar apartados

Accés i Places

 

ACCÉS

Requisits generals d'accés a estudis de doctorat

CRITERIS D'ADMISSIÓ PER LA COMISSIÓ ACADÈMICA

 1. Es prioritzen els següents títols de grau i màster de procedència per a garantir afinitat: Història, Història de l'Art, Humanitats, Antropologia Social i Cultural, Arqueologia, Comunicació Audiovisual, Pedagogia, Psicologia, Administració i Direcció d'Empreses, Dret, Economia, Gestió i Administració Pública, Ciència Política, Publicitat i Relacions Públiques, Mestre en Educació Infantil i Primària, Sociologia, Treball Social, Turisme, Geografia i Ordenació del Territori, Relacions Laborals i Recursos Humans.
 2. Adequació de la formació del sol·licitant (matèries cursades i qualificacions obtingudes i coneixements acreditats de llengües) a les línies d'investigació del programa de doctorat (25%).
 3. Entrevista personal, mitjançant els sistemes previstos en els criteris previs presents en les bases de la convocatòria, amb el sol·licitant (15%). Es valorarà especialment: motivació del candidat, compromís de dedicació al programa i interessos investigadors del sol·licitant en les línies d'investigació desenvolupades, així com la seua disposició a treballar en elles.
 4. L'existència de cartes de presentació per part de professors d'Universitat, investigadors de Centres o d'altres Institucions d'investigació de reconegut prestigi, que tinguen coneixement directe de la capacitat i competència del Doctorand aspirant (10%).

Nota: Els alumnes procedents de països on l'espanyol no siga llengua oficial hauran d'acreditar un nivell suficient (B2) de castellà o valencià.

NOMBRE DE PLACES OFERIDES

S'ofereixen 40 places, de les quals fins a un màxim de 5 places es podran cobrir amb estudiants a temps parcial

DURADA DELS ESTUDIS

MODALITAT DURADA PRÒRROGA PRÒRROGA EXCEPCIONAL
TEMPS COMPLET 3 ANYS 1 ANY 1 ANY
TEMPS PARCIAL 5 ANYS 2 ANYS 1 ANY

 

SOL·LICITUDS RELACIONADES

Les sol·licituds, juntament amb la documentació justificativa pertinent, han  de dirigir-se al Coordinador o Coordinadora de la Comissió Acadèmica del Programa de Doctorat que, una vegada resolta, l'enviarà a l'EDUA per a la seua gestió i arxiu en l'expedient de l'estudiant

 • Sol·licituds de pròrroga (es recomana realitzar la sol·licitud un mes abans de la data final per a la lectura de la tesi)
 • Canvi de modalitat d'estudis (per defecte la matrícula queda registrada a temps complet, la sol·licitud ha d'anar motivada)
 • Suspensió del còmput de termini per:
  • baixes per malaltia, embaràs, permisos de partenitat i maternitat o qualsevol altra causa prevista en la normativa
  • suspensió temporal d'estudis, aquesta solament podrà concedir-se per un període màxim d'un any, ampliable fins a un any més (la sol·licitud ha d'anar motivada)

 

 

Programa de Doctorat en Humanitats i Estudis Socials d'Amèrica Llatina


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464