Saltar apartados

Objectius del Programa

 

El Programa se centra tant en les branques científiques de les humanitats (història, antropologia, geografia) com en les de Ciències Socials (economia, sociologia, ciència política, dret); sense deixar de costat les tecnologies aplicades (informàtica). Es tracta, sens dubte, d'una aposta decidida per la internacionalizació que reforça les relacions globals de la Universitat d'Alacant amb América Llatina en els nivells acadèmic i investigador.

El Programa persegueix l'oferir un Doctorat de qualitat que atenga a la demanda investigadora de les universitats ibèriques i europees que cerquen formar al seu personal en investigació d'alta qualitat sobre la regió iberoamericana.

El Programa té també entre els seus objectius l'oferir a les empreses i al teixit productiu, molt necessitades de professionals amb recerca investigació i coneixements de la regió llatinoamericana, la formació de postgrau necessària perquè recolzen els seus processos d'internacionalització. 

D'altra banda, el Programa vol ser el Centre de formació per a les Universitats d'Iberoamèrica que estan immerses en processos d'acreditació dels seus professionals de la docència i que cerquen complementar amb la formació de Doctorat a les seues plantilles permanents de personal investigador.

 

Programa de Doctorat en Humanitats i Estudis Socials d'Amèrica Llatina


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464