Saltar apartados

Preinscripció

  

TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ (FASES)

Les Comissions Acadèmiques podran bloquejar l'accés a noves sol·licituds en qualsevol moment del procés. Existeixen 2 fases de preinscipció.

 • 1a Fase: normalment és la segona quinzena de setembre. Si en la preinscripció es completaren totes places en la 1a fase, no s'obriria el periode de la 2a fase.
 • 2a Fase: normalment és la segona quinzena de gener

Calendari de preinscripció i matrícula

OFERTA DE PLACES

40 places

PROCEDIMENT

 1. Emplenar el formulari de preinscripció (obert únicament en els períodes de preinscripció)
 2. Si els títols d'accés aportats són estrangers i no pertanyen a l'EEES:
  1. aportar una certificació de la universitat d'origen on conste que amb aqueixa titulació es pot accedir a estudis de doctorat en el país expedidor d'aquest títol
  2. s'haurà d'abonar una taxa per l'estudi d'equivalència dels estudis estrangers no homologats . El rebut d'aquesta taxa es descarrega de forma electrònica des de dins del formulari de preinscripció, es pot pagar de forma electrònica (mitjançant targeta bancària) des de dins del formulari de preinscripció, també es pot imprimir per al seu pagament presencial en els bancs que apareixen en el rebut o per a pagar mitjançant transferència internacional. 
   Una vegada que la Secretaria administrativa de l'EDUA constate que la taxa ha sigut pagada correctament, es procedirà a realitzar l'estudi d'equivalència dels títols estrangers adjuntats a la preiscripción. Si aquest estudi resulta favorable, se seguirà amb el procediment.
 3. En el formulari de preinscripció haurà d'adjuntar-se tota la documentació sol·licitada en cada apartat.
 4. Si l'o la sol·licitant no és admès per la Comissió Acadèmica i/o no compleix els requisits d'accés la Secretaria administrativa de l'EDUA li comunicarà aquesta situació.

  Si l'o la sol·licitant és admès per la Comissió Acadèmica i compleix els requisits d'accés rebrà un correu electrònic amb les claus d'accés a UACloud CV perquè realitze la matrícula i present la documentació que li dóna accés al programa de doctorat en l'Escola de Doctorat. Aquesta documentació deu estar degudament legalitzada i traduïda.

Si tens dubtes consulta en PREGUNTES FREQÜENTS, si no apareix en aquesta relació posa't en contacte amb la Secretaria Administrativa de l'EDUA a través del següent formulari

 

Programa de Doctorat en Humanitats i Estudis Socials d'Amèrica Llatina


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464