Saltar apartados

Admissió en el programa de doctorat Ciència de Materials

Criteris d'admissió

 

 

L'admissió en el període d'investigació del Programa de Doctorat està supeditada al fet que l'alumne complisca un dels següents requisits:

 

  • Estar en possessió d'un títol oficial de Màster Universitari o el seu equivalent,
  • Acreditar la superació de 60 crèdits ECTS inclosos en un o diversos Màsters Universitaris, d'acord amb l'oferta de la Universitat d'Alacant.
  • Acreditar la superació de 60 crèdits ECTS de nivell de postgrau integrats per activitats formatives no incloses en Màsters universitaris que hagen rebut avaluació positiva o
  • Estar en possessió d'un títol oficial de Graduat o Graduada la durada de la qual, conforme a les normes de Dret Comunitari siga de, almenys, 300 crèdits.

 

L'admissió dels alumnes haurà de ser aprovada pel Consell de l'Institut Universitari de Materials, una vegada analitzats els continguts del Màster o mòduls de Màster realitzats pels alumnes.

Des de l'Institut Universitari de Materials es prioritzarà l'accés als alumnes que hagen cursat el Màster en Ciència de Materials.

PD Doctorat Ciència de Materials


Universitat d'Alacant
IUMA
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9820

Fax: (+34) 96 590 9820

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464