Saltar apartados

Línies d'investigació

 

Línies d'investigació

1.- Gènere, història i producció cultural

Aquesta línia d'investigació aborda propostes vinculades amb la perspectiva i metodologia de gènere aplicada a disciplines que pertanyen a l'àmbit de les humanitats (història, en les seues diferents èpoques, literatura, art, lògica i història de la ciència, filologies, lingüística, etc). Les investigadores i els investigadors de referència sumen entre tots 10 sexennis d'investigació. En conjunt, la línia d'investigació està avalada per un total de 43 professores i professors, especialistes en diverses disciplines relacionades amb la temàtica de la línia d'investigació.

2.- Gènere, salut i sexualitats

Medicina, antropologia física i social, biologia, psicologia, infermeria, etc. són les temàtiques preferents que, des d'una perspectiva de gènere, s'inclouen prioritàriament en aquesta línia d'investigació. Les investigadores i els investigadors de referència sumen entre tots 10 sexennis d'investigació. En conjunt, la línia d'investigació està avalada per un total de 10 professores i professors, especialistes en diverses disciplines relacionades amb la temàtica de la línia d'investigació.

3.- Gènere, economia, dret i polítiques d'igualtat

Les temàtiques vinculades al gènere en economia, en les diverses especialitats, sociologia, dret públic i privat, ciències polítiques i de l'Administració, etc. són les disciplines prioritàries a les quals va dirigida aquesta línia d'investigació. Les investigadores i els investigadors de referència sumen entre tots 11 sexennis d'investigació. En conjunt, la línia d'investigació està avalada per un total de 19 professores i professors, especialistes en diverses disciplines relacionades amb la temàtica de la línia d'investigació.

4.- Teories feministes, ciutadania i globalització:

Aquesta línia d'investigació aborda propostes vinculades amb la perspectiva i metodologia de gènere aplicada a les disciplines següents: filosofia, dret, antropologia social, etc. Les investigadores i els investigadors de referència sumen entre tots 9 sexennis d'investigació. En conjunt, la línia d'investigació està avalada per un total de 10 professores i professors, especialistes en diverses disciplines relacionades amb la temàtica de la línia d'investigació.

5.- Gènere, violència de gènere i educació:

Finalment, medicina, psicologia, dret, infermeria, educació, etc. són les matèries que s'impliquen de forma interdisciplinària en l'última de les línies d'investigació proposades. Les investigadores i els investigadors de referència sumen entre totes 8 sexennis d'investigació. En conjunt, la línia d'investigació està avalada per un total de 14 professores i professors, especialistes en diverses disciplines relacionades amb la temàtica de la línia d'investigació.

Doctorat Interuniversitari en Estudis Interdisciplinaris de Gènere


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464