Saltar apartados

Programa de Doctorat en Recerca Educativa

Anuncis d'última hora:

 

El Programa de Doctorat en Investigació Educativa està promogut pel Departament de Psicologia Evolutiva i Didàctica,  el Departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques, i el Departament d'Innovació i Formació Didàctica, adscrits a la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant.

El programa sorgeix de la unió dels respectius programes de doctorat que organitzaven cadascun d'aquests Departaments abans de la publicació del RD de 2011 sobre ensenyaments de doctorat.

Així, Programa de Doctorat en Investigació Educativa cobreix el camp ampli de la investigació en educació, des dels fonaments psicològics de l'aprenentatge i l'ensenyament, i la didàctica general, a l'ensenyament de les diferents matèries específiques.   

Està dirigit tant a aquelles persones que vulguen formar-se en el camp de la investigació com a eixida professional, com aquells altres que desitgen enriquir la seua pràctica educativa amb l'adquisició de competències  investigadores.

Programa de Doctorat en Investigació Educativa


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464