Saltar apartados

Admisión

 

 • Podeu consultar la informació general (requisits generals d'accés al doctorat) en el següent enllaç:

https://edua.ua.es/es/informacion/estudiantes/preinscripcion-y-matricula/informacion-acceso-y-matricula-en-estudios-de-doctorado.html

 • Terminis i procediment d'inscripció:

https://edua.ua.es/es/informacion/estudiantes/preinscripcion-y-matricula/calendario-preinscripcion-y-matricula.html

 • Requisits específics d'accés:

 • Perfils d'accés:

El perfil d'accés recomanat al Programa de Doctorat en Recerca Educativa és el d'un Graduat/a en Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia, Maestro d'Educació Infantil o Maestro d'Educació Primària amb un màster en recerca en l'àmbit de l'educació, tal com el Màster Oficial en Recerca Educativa de la Universitat d'Alacant. També poden accedir al doctorat els qui estiguen en possessió del títol de Grau, o equivalent, en qualsevol àmbit del coneixement, i un màster de caràcter professional de l'àmbit de l'Educació, com el Màster en Professorat d'Educació Secundària, o un altre màster en l'àmbit educatiu, sense perjudici que hagen de cursar els complements de formació establits per la Comissió Acadèmica del Doctorat. Es recomana el coneixement de l'idioma anglés amb un nivell bàsic, equivalent al B1, coneixements previs sobre estadística, informàtica d'usuari de programes, i de fonts documentals d'informació. Aquesta informació constarà en la pàgina web del programa de doctorat.

 • Complements formatius:

 

 • Nombre de places:

NOMBRE DE PLACES OFERIDES: 25 (amb un màxim del 40% a temps parcial)

 • Criteris d'admissió:

Els criteris d'admissió, a l'efecte d'ordenar als sol·licitants del Programa de Doctorat en Recerca Educativa, seran els següents:

 1. Expedient acadèmic d'accés al programa de doctorat (50%); aquest criteri es valorarà en funció de la nota mitjana de la titulació aportada per a l'accés, segons el següent barem: 5-5.99 (10%), 6-6.99 (20%), 7-7.99 (30%), 8-8.99 (40%), 9-10 (50%).
 2. Coneixement d'un idioma d'ús habitual en la comunitat científica a la qual pertanga el programa de doctorat (25%); en aquest apartat es valorarà predominantment el nivell d'anglès aconseguit (fins a un 20%) i de forma subsidiària el d'altres idiomes d'interès científic (fins a un 5%), sobre la base dels coneixements i els documents acreditatius aportats.
 3. Experiència investigadora prèvia (15%); es valoraran aspectes tals com la concessió de beques de col·laboració, beques d'iniciació a la recerca, vinculació documentada a projectes de recerca, publicacions, comunicacions en congressos, etc.
 4. Entrevista personal amb el sol·licitant (10%); en la qual es valoraran els interessos investigadors del sol·licitant en relació amb la temàtica desenvolupada pels investigadors en les diferents línies de recerca que conformen el programa de doctorat.

(És recomanable posar-se en contacte amb el possible director de Tesi anteriorment a la sol·licitud d'admissió)

Nota informativa sobre la documentació d'admissió en el PD en Recerca Educativa

Els criteris i procediments d'admissió per a estudiants a temps parcial seran els mateixos que els contemplats per als alumnes a temps complet.

Els alumnes que desitgen canviar de modalitat d'ensenyament (a temps complet o a temps parcial), hauran de dirigir una sol·licitud motivada a la Comissió acadèmica del Programa de doctorat, acompanyada d'un informe preceptiu del tutor. En qualsevol cas, el canvi de modalitat d'ensenyament haurà de permetre a l'estudiant l'adaptació del seu cronograma d'activitats formatives a la nova planificació temporal.

 • La documentació necessària per a l'admissió pots consultar-la ací:

https://edua.ua.es/es/informacion/estudiantes/preinscripcion-y-matricula/matricula/preguntas-frecuentes/tipos-de-acceso-a-los-estudios-de-doctorado.html

 • Procediment d'assignació de directors i tutors.

En el següent enllaç podeu veure els possibles tutors i directors de tesis per línia.

Programa de Doctorat en Investigació Educativa


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464