Saltar apartados

Recursos del PD

 

Els espais disponibles s'adecuan a les característiques del PD en Recerca Educativa i al nombre d'estudiants. Els seminaris dels tres departaments que participen en el Programa, tenen una capacitat de 15 a 25 alumnes/as cadascun, i és on es realitzen la major part de les activitats específiques del mateix, reunions, xarrades, activitats formatives, seminaris, etc.
A açò cal afegir les dues Sales Comunes i el Saló d'Actes de la Facultat d'Educació, disponibles per a reunions en grup, lectura de tesi, etc.
Els recursos bibliogràfics de la Universitat d'Alacant,https://biblioteca.ua.es/va, especialment l'accés a revistes i bases de dades especialitzats són nombrosos i adequats en l'àrea de Ciències Socials i Educació en els quals s'inscriu el Programa. L'accés a aquests recursos bibliogràfics és possible en les sales d'informàtica i les biblioteques de la Universitat d'Alacant o des d'ordinadors portàtils connectats a la xarxa. En les biblioteques existeixen serveis informatius bibliogràfics i documentals que ajuden en les cerques bibliogràfiques i un servei de préstec inter-bibliotecari https://biblioteca.ua.es/es/utiliza-la-biblioteca/prestamointerbibliotecario/prestamo-interbibliotecario.html que facilita l'enviament de documents a través de correu electrònic en aquells casos en què no és possible l'accés directe als articles, llibres, etc.
També existeixen sales d'informàtica i en la Biblioteca de la Facultat d'Educació on es troben programes d'anàlisis de dades emprades pels estudiants del programa, com el SPSS. En l'Informe de Satisfacció de l'alumnat amb la implantació del Programa de Doctorat de 2017-18, apartat C, en el qual pregunta sobre Infraestructures i Recursos, la satisfacció mitjana és de 8.8 sobre 10, i de 8.9 per als recursos bibliogràfics en particular. El Vicerectorat d'Estudis i Formació i l'Escola de Doctorat (EDUA) publiquen anualment ajudes a la mobilitat internacional dels alumnes de doctorat per a estades en l'estranger https://edua.ua.es/es/secretaria/secretaria-administrativa/becas-y-ayudas/ayudas-movilidad-2017.html, informació que s'ha incorporat a la pàgina web pròpia del doctorat en recerca educativa.

Programa de Doctorat en Investigació Educativa


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464