Saltar apartados

Admissió, inscripció i calendari

Accés

 

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Nº de places oferides

S'ofereixen 10 places a temps complet i 5 places a temps parcial

Criteris d'admissió

A més dels requisits d'accés establits pel RD 99/2011, s'estableix com a criteri general d'admissió la presentació d'una proposta de Projecte de Tesi Doctoral que haurà d'estar integrada en un dels tres equips de recerca i en una línia específica de les indicades en el programa. El sol·licitant, a més, podrà proposar tutor i director de tesi, si bé correspon a la Comissió designar la tutorización de la tesi. En el cas que la demanda de places supere a l'oferta, que serà de 15 alumnes (10 temps complet i 5 parcial), en cada curs acadèmic, la comissió acadèmica realitzarà una entrevista personal amb els sol·licitants.

Perfil d'accés

El perfil acadèmic recomanat per als estudiants que vulguen accedir a aquest Doctorat Interuniversitari en Turisme és el de Graduat en Turisme, Economia, Administració i direcció d'empreses, Geografia i Sociologia i títols afins en competències als enumerats. Respecte als estudis de Màster Oficial que donen accés al present Doctorat Interuniversitari en Turisme, correspon especialment als titulats en el Master Oficial en Adreça i Planificació del Turisme o equivalents, impartits per les universitats de la Xarxa Intur.

Tindran accés directe des de:

  • Màster en Adreça i Planificació del Turisme
  • Màsters afins de la Xarxa INTUR

Documentació necessària per a l'admissió

A més de la documentació sol·licitada per l'Escola de Doctorat (EDUA) , és necessària la presentació d'un projecte de tesi.

Complements de formació

  • S'estableixen per a l'alumnat que no haja cursat Grau o Màster en Turisme
  • Si escau, la Comissió Acadèmica del Programa indicarà què complements formatius precisa l'alumnat que no té accés directe al programa.

Terminis i procediment d'inscripció. Preinscripció i Matrícula. Curs 2019-20

Horaris i dades de contacte de l'Escola de Doctorat

 

Doctorat Interuniversitari en Turisme


Universitat d'Alacant
Edifício Instituts Universitaris
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9551

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464