Saltar apartados

Seguiment

Segons l'art. 19.8 de la Normativa per a Ensenyaments Oficials de Doctorat de la Universitat d'Alacant, "Anualment la comissió acadèmica del programa de doctorat avaluarà el Pla de recerca i el document d'activitats juntament amb els informes que a aquest efecte hauran d'emetre el tutor i el director. L'avaluació positiva serà requisit indispensable per a continuar en el programa. En cas d'avaluació negativa, que serà degudament motivada, el doctorand haurà de ser de nou avaluat en el termini de sis mesos, a l'efecte dels quals elaborarà un nou Pla de recerca. En el supòsit de produir-se nova avaluació negativa, el doctorand causarà baixa definitiva en el programa"

Segons l'art. 19.8 de la Normativa per a ensenyaments oficials de Doctorat de la Universitat d'Alacant, "En cas d'avaluació negativa, que serà degudament motivada, el doctorand haurà de ser de nou avaluat en el termini de sis mesos, a l'efecte dels quals elaborarà un nou Pla de recerca. En el supòsit de produir-se nova avaluació negativa, el doctorand causarà baixa definitiva en el programa"

Doctorat Interuniversitari en Turisme


Universitat d'Alacant
Edifício Instituts Universitaris
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9551

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464