La Universitat d'Alacant utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat , i també per millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Recorda que, en utilitzar els nostres serveis, admets el nostre avís legal i pots aceptar la nostra política de galetes prenen el botó de "Acceptar", o rebutjar el seu us prenen el botó "Rebutjar"

Ir a contenido

Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

Realizar búsqueda
MENU
Estudis

Doctorat

La investigació com a base i meta del doctorat, juntament amb el paper rellevant que el doctorand o doctoranda està cridat a exercir en tots els sectors de la societat i l'economia és d'una importància cabdal.

L'Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant ( EDUA ) és el centre que té per objetiu principal l'organizació dels ensenyaments de doctorat de la Universitat d'Alacant amb caràcter multidisciplinari. Entre les seues competències cal destacar el foment dels programes de doctorat amb menció cap a l'excel·lència, així com la internacionalització i les relacions interuniversitàries, a través de l'organització de programes de doctorat interuniversitaris i internacionals.

Estudis de Doctorat

Estudis de doctorat

Mostra els estudis

 

Per a informació de tipus administratiu,
consulteu ací

Per a informació sobre els processos de preinscripció i matrícula, ací

Tesis doctorals

Informació per a la defensa de tesi doctoral i tesis en tramitació.