Saltar apartados

Departament de Sociologia I

HISTÒRIC DE NOTÍCIES: 

ÚLTIMA HORA

14/11/2018
CONFERÈNCIA DE BLAS GARCÍA MÚJICA

Conferencia "Les fronteres del delicte: les lleis tenen límits i el delicte no" prevista per al dia 30 de novembre, que impartirà Blas García Mujica, Cap dels GRECO Alce (Grups de Resposta Especialitzada Contra el Crim Organitzat), UDyCO Central (Unitat de Drogues i Crim Organitzat), de la Comissaria General de la Policia Judicial. L'activitat ha sigut organitzada per Alejandro Parodi, professor de Sociologia de la Desviació en el Grau en Criminologia.

14/11/2018
CONFERÈNCIA DE MANUEL AVILÉS

El pròxim dia 23 de novembre, a les 17:00 hores, en el Saló de Graus de la Facultat de Dret,  Manuel Avilés impartirà una conferència titulada "El fenomen criminal a Espanya. ¿Són les presons la solució?". Manuel Avilés ha sigut Director dels Centres penitenciaris de Nanclares d'Oca, València, Palma de Mallorca i del Psiquiàtric de Foncalent. Així mateix, va ser Sotsdirector General del Ministeri de l'Interior en la lluita contra bandes armades. L'activitat ha sigut organitzada per Alejandro Parodi, professor de Sociologia de la Desviació en el Grau en Criminologia.

02/11/2018
XIII Congrés Español de Sociologia

La Federació Espanyola de Sociologia (FES) ha engegat el XIII Congrés Español de Sociologia sota el lema "Societats en la cruïlla, compromisos de la sociologia". Tindrà lloc entre el 3 i el 6 de juliol de l'any 2019 en el Campus de Tarongers de la Universitat de València. En aquesta ocasió participen com co-organitzadors el Departament de Sociologia i Antropologia Social i l'Associació Valenciana de Sociologia.

Constitueix el principal esdeveniment de la sociologia espanyola: conferències, simposiums i més de 40 de grups de treball relacionats amb totes les especialitats de la Sociologia que analitzen múltiples aspectes del món social. El termini per a la presentació de propostes de comunicació en el Congrés està obert fins al dia 31 de desembre.

29/10/2018
El Màster en Innovació Social i Dinàmiques de Canvi visita el CIS

Estudiants del Màster en Innovació Social i Dinàmiques de Canvi van visitar el 23 d'octubre de 2018, en el marc de l'assignatura "Processos, dinàmiques del canvi i l'acció social en societats avançades", Medialab Prado i el Centre de Recerques Sociològiques (CIS). Acompanyats pels seus professors Elena Llorca i Raúl Ruiz Callado, van rebre assessorament per als seus treballs acadèmics.

Foto 1     Foto 2     Foto 3    Foto 4     Foto 5

29/10/2018
Presentació de llibre del professor Juan Antonio Roche "Entre la Muntanya d'Apol·lo i la Vinya de Dioniso"

Presentació del llibre del professor Juan Antonio Roche "Entre la Muntanya d'Apol·lo i la Vinya de Dionís", realitzada en l'Institut Sèneca de la Universitat Carlos III de Madrid. El videoenregistrament de la tertúlia del 28 de setembre de 2018 està també publicada en la plataforma UC3M i en la pàgina Facebook de l'Institut Lucio Anneo Sèneca.

18/10/2018
Nova edició de la TROBADA INTERNACIONAL SOBRE SOCIOLOGIA DE LES ORGANITZACIONS I CAPITAL SOCIAL

Durant els pròxims dies 9 i 16 de novembre es va a celebrar la TROBADA INTERNACIONAL SOBRE SOCIOLOGIA DE LES ORGANITZACIONS I CAPITAL SOCIAL, organitzat pel Departament de Sociologia I i dirigit pel Prof. Juan Manuel Sáez Díaz. La Trobada és gratuïta i està reconegut amb 2 crèdits ECTS per formació CONTÍNUA de la UA. Compta amb la col·laboració de la Facultat de Dret i de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials així com de l'empresa CARMENCITA.

18/10/2018
El Prof. Juan Manuel Sáez imparteix tallers i conferències a Còrdova i Buenos Aires (Argentina)

El Prof. Juan Manuel Sáez del Departament de Sociologia I de la UA, va ser convidat com a orador principal per al tancament de les jornades que va organitzar la Federació Argentina de Traductors (FAT) a Còrdova amb la seua conferència "Presencia digital efectiva o com dissenyar una estratègia per a destacar". Posteriorment va impartir un taller en la Universitat Nacional de Còrdova i en el Col·legi de Traductors Públics de la Ciutat de Buenos Aires, amb el títol de: "Marca personal i presència del traductor professional en les xarxes socials". Aquestes activitats es van dur a terme entre els dies 4 i 10 d'octubre a Argentina.

Foto 1     Foto 2     Foto 3

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464