Saltar apartados

Departament de Sociologia I

HISTÒRIC DE NOTÍCIES: 

ÚLTIMA HORA

04/12/2018
CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE INNOVACIÓ SOCIAL I DINÀMIQUES DE CANVI

Els Departaments de Sociologia I i II presenten el cicle de conferències sobre Innovació Social i Dinàmiques de Canvi, del mes de desembre. Totes les sessions programades tindran lloc en l'Aula 2 de l'Edifici Polivalent 3 de la Universitat d'Alacant.

14/11/2018
CONFERÈNCIA DE BLAS GARCÍA MÚJICA

Conferencia "Les fronteres del delicte: les lleis tenen límits i el delicte no" prevista per al dia 30 de novembre, que impartirà Blas García Mujica, Cap dels GRECO Alce (Grups de Resposta Especialitzada Contra el Crim Organitzat), UDyCO Central (Unitat de Drogues i Crim Organitzat), de la Comissaria General de la Policia Judicial. L'activitat ha sigut organitzada per Alejandro Parodi, professor de Sociologia de la Desviació en el Grau en Criminologia.

14/11/2018
CONFERÈNCIA DE MANUEL AVILÉS

El pròxim dia 23 de novembre, a les 17:00 hores, en el Saló de Graus de la Facultat de Dret,  Manuel Avilés impartirà una conferència titulada "El fenomen criminal a Espanya. ¿Són les presons la solució?". Manuel Avilés ha sigut Director dels Centres penitenciaris de Nanclares d'Oca, València, Palma de Mallorca i del Psiquiàtric de Foncalent. Així mateix, va ser Sotsdirector General del Ministeri de l'Interior en la lluita contra bandes armades. L'activitat ha sigut organitzada per Alejandro Parodi, professor de Sociologia de la Desviació en el Grau en Criminologia.

02/11/2018
XIII Congrés Español de Sociologia

La Federació Espanyola de Sociologia (FES) ha engegat el XIII Congrés Español de Sociologia sota el lema "Societats en la cruïlla, compromisos de la sociologia". Tindrà lloc entre el 3 i el 6 de juliol de l'any 2019 en el Campus de Tarongers de la Universitat de València. En aquesta ocasió participen com co-organitzadors el Departament de Sociologia i Antropologia Social i l'Associació Valenciana de Sociologia.

Constitueix el principal esdeveniment de la sociologia espanyola: conferències, simposiums i més de 40 de grups de treball relacionats amb totes les especialitats de la Sociologia que analitzen múltiples aspectes del món social. El termini per a la presentació de propostes de comunicació en el Congrés està obert fins al dia 31 de desembre.

18/10/2018
Nova edició de la TROBADA INTERNACIONAL SOBRE SOCIOLOGIA DE LES ORGANITZACIONS I CAPITAL SOCIAL

Durant els pròxims dies 9 i 16 de novembre es va a celebrar la TROBADA INTERNACIONAL SOBRE SOCIOLOGIA DE LES ORGANITZACIONS I CAPITAL SOCIAL, organitzat pel Departament de Sociologia I i dirigit pel Prof. Juan Manuel Sáez Díaz. La Trobada és gratuïta i està reconegut amb 2 crèdits ECTS per formació CONTÍNUA de la UA. Compta amb la col·laboració de la Facultat de Dret i de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials així com de l'empresa CARMENCITA.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464