Saltar apartados

Departament de Sociologia I

ÚLTIMA HORA

20/03/2018
IV Congrés Internacional de Turisme Residencial

Aquest Congrés té com a objectiu la difusió i l'intercanvi dels coneixements i de les recerques que en l'actualitat s'estan realitzant des de la perspectiva de l'urbanisme turístic en general i del turisme residencial en particular.

Se celebrarà en la Universitat d'Alacant (Espanya) els dies 13, 14 i 15 de setembre de 2018.

Lloc: Saló d'Actes de l'edifici Germán Bernácer

05/09/2018
Tesi Doctoral d'Alba Navalón Mira

Títol de la tesi: Pràctiques sexuals de risc en joves universitaris. Una recerca des de la sociologia de la salut

Dirigida per: Raúl Ruiz Callat

04/09/2018
Beques de Col·laboració d'estudiants en departaments universitaris per al curs acadèmic 2018-2019

 

Termini de lliurament de la documentació que sol·licita el Departament per a valorar el projecte: fins a les 12:00h. del 17 de setembre de 2018

03/09/2018
El professor José Abdón Palma imparteix una conferència en la Universitat de Porto

El passat dia 12 de juliol el professor José Abdón Palma Durán va participar en la "Conferência Investigação i intervenção sobre violência" organitzada per l'escola de criminologia de la Universitat de Porto. En aquesta conferència el professor José Abdón ha donat a conèixer la seua recerca sobre la violència filie-parental i la seua relació amb l'evolució del sistema de justícia juvenil a Espanya. El cicle de conferències estava dirigit tant a estudiants de l'escola de criminologia com a professionals de diversos organismes que treballen en l'àmbit de la violència.

Foto 1   Foto 2

03/09/2018
Seminari Internacional de Doctorands de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials

En la seua edició del 4 de juliol de 2018, aquesta activitat comptarà amb la participació del catedràtic de sociologia de la Universitat Autònoma de Madrid (UAM), Cristóbal Torres Albero. El professor Torres impartirà la conferència d'obertura sota el títol "Comunitats i professió científica: emergència històrica i valors tecnocientífics". La clausura correspondrà a la professora Paloma Fernández Pérez, de la Universitat de Barcelona, qui ens il·lustrarà amb la ponència "Reptes actuals de la publicació de la recerca científica en Ciències Socials i Humanitats". Aquesta activitat està dirigida als estudiants del doctorat "Empresa, economia i societat" del nostre Centre i té per objectiu la formació i posada en comú de projectes doctorals i últimes troballes científiques relacionats amb les tesis doctorals de les diferents àrees de coneixement de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant.

Fullet en pdf

21/06/2018
XX Conferència de Sociologia de l'Educació

Els pròxims dies 28 i 29 de juny, el Departament de Sociologia I acull la XX Conferència de Sociologia de l'Educació, organitzada pel Comitè de Recerca de Sociologia de l'Educació (CI13), membre de la Federació Espanyola de Sociologia (FES).

Les Sessions proposades en aquesta conferència analitzaran el paper de l'Educació en les polítiques educatives, en la formació, en el treball i l'ocupació, així com les relacions entre educació, societat i família. S'aprofundirà en l'anàlisi de les polítiques educatives i en les seues repercussions en l'estructura i dinàmica social, així com en els escenaris de futur en un model de societat que ha de combatre la desigualtat social.

Per a una major informació de l'esdeveniment pot accedir a aquest enllaç.

21/06/2018
Sociologia I acull la Trobada del Comitè de Recerca de Sociologia de la Salut de la FES.

Diferents/as investigadors/as de l'àrea de la Sociologia de la salut es donaran cita en el Departament de Sociologia I de la Universitat d'Alacant per a compartir les seues últimes troballes científiques. S'espera que aquesta Trobada Intercongresual del Comitè de Recerca de Sociologia de la Salut (CI10) de la FES siga una ocasió excel·lent per a presentar resultats i teixir xarxes de col·laboració que permeten planificar futures accions conjuntes. A més, el programa inclourà un curs sobre finançament europeu en aquesta àrea de recerca, oferit per l'Oficina de Gestió de Projectes Internacionals de la nostra Universitat. Per a més informació.

18/06/2018
Tesi Doctoral de Francisco Sempere Ruiz

Títol de la tesi: Els consums dels béns culturals públics en la ciutat de Santa Fe

Dirigida per: Juan Antonio Roche Cárcel

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464