Saltar apartados

Departament de Sociologia I - Notícies publicades en Maig, 2017

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Maig, 2017
 • Dilluns, 29
 • 2017-05-29 Entrevista a Johan Galtung

  Johan Galtung és entrevistat per membres de l'Observatori Sociològic de l'Educació (OBSOEDU)

  Johan Galtung es reuneix el divendres 27 de maig de 2017, amb María Jiménez Delgado, Diana Jareño Ruiz i Pablo de Gracia Soriano, per a parlar sobre aspectes relacionats amb l'actualitat de L'Alfàs del Pi en el marc del projecte de recerca"Recerca sobre les ciutats de costa: «L'Alfàs del Pi», antropización i atomització del seu model urbanístic cap a un nou paradigma, territori d'Innovació saludable i regeneració urbana".A més, es van tractar aspectes relacionats amb la seua activitat investigadora actual i futura, destacant la seua activa participació en la localitat i, a nivell internacional, la seua implicació en conflictes asiàtics. L'entrevista va tenir lloc en la residència alfasina de l'eminent sociòleg i matemàtic, on el paisatge del municipi com a horitzó, va acompanyar al diàleg mantingut.

 • 2017-05-30 Nous models educatius, econòmic i sostenible

  Jornada "Cap a un nou model educatiu, econòmic i sostenible: monedes complementàries i els seus beneficis"

  La Jornada, que ha comptat amb el suport en l'organització del Departament de Sociologia I, ha abordat experiències sobre monedes complementàries implementades a Espanya i ha sigut inaugurada pel rector de la Universitat, Manuel Palomar, i el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Treball, Rafael Climent.

 • Dijous, 25
 • Convocatòries - botó

  Convocatòria de places de contractació temporal (DOCV 24.05.17)

  Resolució de 18 de maig de 2017, de la Universitat d'Alacant, per la qual es convoquen a concurs places de personal docent i investigador en règim de contractació laboral per al curs 2017/2018

  Cossos als quals pertanyen les places: Professor/a Ajudant/a Doctor/a (DC04421) i Ajudant/a (DC04422)

  Àrea de Coneixement: Sociologia

  Departament: Sociologia I

 • Dimecres, 24
 • 2017-05-30 Jornada La relacion entre els residents estrangers i els mitjans de comunicacion

  Jornada La relació entre els residents estrangers i els mitjans de comunicació

   

  Dia: dimarts, 30 de maig de 2017

  Hora: 9:15 - 14:15

  Lloc: Edifici Torrejón (Benidorm)

  Programa

 • Dilluns, 22
 • 2017-05-22 Renovació direccion Dpto Sociologia I

  Els professors Raúl Ruiz Callado i María Jiménez Delgado continuaran en la Direcció del Departament de Sociologia I després de revalidar el suport del Consell

  En les eleccions celebrades el 22 de maig de 2017 a director/a de el departament de Sociologia I, el professor Raúl Ruiz Callado ha sigut reelegit en el càrrec, en rebre de forma unànime el suport dels membres del Consell de Departament. En la mateixa sessió, el director electe ha proposat com a secretària acadèmica a la professora María Jiménez Delgado, qui ha exercit aquesta funció durant els últims quatre anys. Tots dos han agraït la confiança dipositada en ells i han destacat el treball de tot el personal docent, investigador i d'administració i serveis per a propiciar l'òptim i fructífer ambient laboral que caracteritza al Departament de Sociologia I.

 • Dijous, 18
 • Portada del llibre

  Nou llibre del Professor Juan A. Roche Presó

   

  Informació sobre el llibre

  Presentació del llibre en la 76a Fira del llibre de Madrid (2 de juny de 2017)

  Presentació del llibre en la Universitat d'Alacant (9 de juny de 2017)

 • Cartell informatiu

  Investigadors i investigadores de l'Observatori Sociològic de l'Educació (OBSOEDU) participen en el projecte "Recerca sobre les ciutats de costa: «L'Alfàs del Pi»...

  Investigadors i investigadores de l'Observatori Sociològic de l'Educació (OBSOEDU) participen en el projecte "Recerca sobre les ciutats de costa: «L'Alfàs del Pi», antropización i atomització del seu model urbanístic cap a un nou paradigma, territori d'innovació saludable i regeneració urbana", col·laborant amb el grup de recerca AEDIFICATIO. OBSOEDU s'encarregarà de realitzar un diagnòstic sociodemogràfic del municipi, així com de dissenyar i executar un procés de participació ciutadana en forma de taller, que contribuïsca a elaborar un marc de referència més ampli sobre el futur de L'Alfàs de Pi.

  Foto del grup investigador

 • Dimarts, 9
 • 2017-05-09 Ja tinc el grau, I ara què?

  Taller "Ja tinc el Grau... I ara què?"

  El professor del Departament de Sociologia I, Juan Manuel Sáez, impartirà el pròxim dia 17 de maig a les 17:00 hores en el Paranimf de la Facultat de Lletres de la Universitat de Múrcia, un taller d'ajuda a la cerca activa d'ocupació, de gran utilitat per a tots els egressats. L'activitat es dirigeix especialment als estudiants de la Facultat de Lletres, però es tracta d'una activitat transversal que en realitat resulta útil per a tots els estudiants que tinguen davant si obrir-se camí en el món laboral. Aquest mateix taller va ser impartit el passat dia 2 de maig en l'EURLE (Escola Universitària de Relacions Laborals d'Elda) amb una gran assistència d'alumnat i un alt nivell de satisfacció. En el taller s'exposen punts de vista sobre la importància de l'elaboració del Curriculum Vitae com a part d'una estratègia activa per a trobar ocupació. La Marca Personal com a eix vertebrador per a destacar la vàlua com a candidats i la necessitat de transmetre un altre punt de vista sobre el mercat laboral des de la perspectiva sociològica.

 • Dijous, 4
 • 2017-05-04 Summer Courses with University North Florida

  Curs INNOVATION, IMMIGRATION AND SOCIAL ENTREPRENEURSHIP (3-18 Maig 2017)

  La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials organitza juntament amb la University of North Florida (EUA) un programa de cursos d'estiu, que permet als estudiants participants, a més d'ampliar els seus coneixements, aconseguir crèdits ECTS gratuïtament i gaudir d'un ambient internacional juntament amb els estudiants nord-americans amb els quals compartiran aula durant les tres setmanes de curs. Els Departaments de Sociologia I i II són responsables del curs INNOVATION, IMMIGRATION AND SOCIAL ENTREPRENEURSHIP, que tindrà lloc del 3 al 18 Maig de 2017. El curs, amb una durada de 45 hores, s'engloba dins del programa COGGIN IN SPAIN del Coggin College of Business de la University of North Florida, institució amb la qual la Facultat d'Econòmiques manté una estreta col·laboració des de fa més de 15 anys.

 • Tornar al tauler principal

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464