Saltar apartados

Departament de Sociologia I - Notícies publicades en Març, 2017

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Març, 2017
 • Dilluns, 27
 • 2017-03-25 Diagnòstic territorial foment de l'ocupació a Guardamar, Torrevella i Pilar Perforada

  Arranca el projecte per a l'elaboració d'un Diagnòstic Territorial per al foment de l'ocupació a Guardamar, Torrevella i el Pilar de la Foradada

  El Departament de Sociologia I està treballant en un projecte que té com a objectiu l'elaboració d'un Diagnòstic Territorial per al foment de l'ocupació en els municipis de Guardamar del Segura, Torrevella i el Pilar de la Foradada. Va arrancar el dia 1 de març amb la celebració d'una reunió de la Comissió de Coordinació de l'estudi en la qual l'equip investigador del departament va explicar als assistents els objectius, la metodologia i el calendari del procés. Ha sigut encarregat per l'Ajuntament de Guardamar del Segura i està finançat pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF). Aquesta actuació està emmarcada dins de l'Acord Territorial d'Ocupació que van subscriure els responsables dels tres municipis i els agents socials a l'octubre de 2016.

 • Dijous, 23
 • 2017-04-17 Segones Jornades Internacionals Sociologia de la Violència

  II Jornades internacionals de Sociologia de la Violència

  El pròxim 7 d'abril a partir de les 9.30 hores, en el Saló de Graus de la Facultat de Dret, tindran lloc les II Jornades internacionals de Sociologia de la Violència. Enguany comptaran amb la presència de Laurent Mucchielli, director de l'Observatori Regional de la Delinqüència i dels Contextos Socials de la Universitat d'Aix-Marsella. A més hi haurà altres comunicacions que tractaran diverses manifestacions de la violència exercida pels adolescents com la violència de gènere en les parelles de joves, les agressions de menors als seus progenitors i l'assetjament escolar.

  Programa

 • Dimecres, 22
 • 2017-04-17 Segones Jornades Internacionals Sociologia de la Violència

  SEMINARI " FACTORS ASSOCIATS A L'APARICIÓ DE LA VIOLÈNCIA FILIOPARENTAL: UNA APROXIMACIÓ SOCIOLÒGICA".

  Divendres que ve 24 de març tindrà lloc la presentació de les conclusions de la recerca realitzada per José Abdón Palma Durán en els jutjats de menors d'Alacant. Aquesta presentació va dirigida als treballadors dels equips tècnics dels jutjats, funcionaris de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives així com jutges i fiscals. Aquesta recerca s'ha realitzat gràcies a la signatura d'un acord entre aquesta Conselleria i el Departament de Sociologia I i ha permès la utilització d'informació procedent dels informes tècnics creats en casos de menors denunciats pels seus pares per violència dins de la llar.

   

  Foto 1   Foto 2

 • Dijous, 2
 • Urna_1

  S'inicia el procés de renovació del Consell de Departament

  S'informa que en la reunió de Consell de Departament celebrada en el dia d'ahir, s'ha aprovat la convocatòria d'elecció a Consell de Departament de Sociologia I dels col·lectius de PDI sense vinculació permanent (no doctor) i personal investigador en formació, Estudiants i PAS.

  La informació del procés electoral es publicarà en el tauler d'anuncis i en la pàgina web del Departament.

 • Tornar al tauler principal

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464