Saltar apartados

Departament de Sociologia I - Notícies publicades en Maig, 2018

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Maig, 2018
 • Dimecres, 30
 • 2018-06-14 Curs Internacional Lideratge i Motivacion Gestion Persones

  El professor del Departament JUAN MANUEL SÁEZ DÍAZ impartirà el Curs Internacional LIDERATGE I MOTIVACIÓ EN LA GESTIÓ DE PERSONES en la Universitat Ricardo Palma (Llima-Perú)

  El professor Juan Manuel Sáez Díaz, ha sigut convidat per la Universitat Ricardo Palma de Lima (Perú) a impartir el Curs Internacional sobre Lideratge i Motivació en la Gestió de Persones, els pròxims dies 14 i 15 de juny. És la segona ocasió que el professor del Departament de Sociologia I imparteix Cursos Internacionals en aquesta Universitat Peruana i aprofitarà la seua estada per a fer tallers sobre motivació en el Col·legi de Traductors del Perú i en altres Universitats.

 • Dimecres, 16
 • 2018-05-18 VII Jornada de Sociologia de l'Educacion

  VII JORNADA DE SOCIOLOGIA DE L'EDUCACIÓ. Què significa ser mestra i mestre avui? Reflexions sobre els reptes de la professió docent.

  Divendres que ve, 18 de maig, en el saló d'actes de la Facultat d'Educació, tindrà lloc la VII JORNADA DE SOCIOLOGIA DE L'EDUCACIÓ. Què significa ser mestra i mestre avui? Reflexions sobre els reptes de la professió docent. Participaran els mestres César Bona i M. Carmen Díez Navarro així com les professores de música Eva Coves, Elena Cremades i Vanesa Belmonte amb una interessant proposta educativa. Aquesta Jornada pretén ser un espai de reflexió compartida sobre la tasca d'ensenyar, de ser mestra i mestre, en una escola cada vegada més orientada a la productivitat i menys a la reflexió profunda sobre el sentit del saber i sobre el plaure d'aprendre a ser...

 • Dilluns, 14
 • 2018-05-15 I Jornades Internacionals de Recerques Doctorals en Sociologia

  I Jornades Internacionals sobre Recerques Doctorals en Sociologia

  Els pròxims dies 15 i 16 de maig el Departament de Sociologia I de la Universitat d'Alacant celebrarà les I Jornades Internacionals sobre Recerques Doctorals en Sociologia. L'objectiu d'aquestes Jornades és que la pròxima generació de doctores i doctors tinguen un espai de trobada en el qual poder comunicar, compartir i debatre els seus projectes de tesi doctoral. Podran assistir totes aquelles persones que s'inscriguen a través dels formularis disponibles en la web de les Jornades, i en general qualsevol persona que puga estar interessada, sent les Jornades d'especial interès per a l'alumnat de grau, màster, doctorat i directors de tesis. L'aforament es veurà limitat a l'espai disponible en el lloc de celebració. - Pàgina web per a informació i inscripcions: http://www.dsoc1.ua.es/i-jids/

 • Dijous, 3
 • Jiménez Delgado, María

  LA PROFESSORA MARÍA JIMÉNEZ DELGADO, NOVA DIRECTORA DEL DEPARTAMENT DE SOCIOLOGIA I. ANTONIO MUÑOZ GONZÁLEZ, NOU SECRETARI ACADÈMIC.

  En les eleccions celebrades el 3 de maig de 2018, la professora María Jiménez Delgado ha sigut triada directora del Departament de Sociologia I, en rebre de forma unànime el suport dels membres del Consell de Departament. En la mateixa sessió, la directora electa ha proposat com a secretari acadèmic al professor Antonio Muñoz González.

 • 2018-04-21 Diana i Pablo

  L'Alfàs del Pi rep als nostres companys Diana Jareño Ruiz i Pablo de Gracia Soriano com a investigadors d'AEDIFICATIO International Working Group

  Dissabte passat 21 d'abril es van presentar a l'Alfàs del Pi els principals resultats del projecte "Recerques sobre les ciutats de costa: l'Alfàs del Pi. Antropización i atomització del seu model urbanístic cap a un nou paradigma, territori d'innovació saludable i regeneració urbana", elaborat pel grup de recerca AEDIFICATIO de la Universitat d'Alacant, dirigit per Antonio Jiménez.

  El projecte s'ha dissenyat i executat per un equip internacional (Alacant, Milà i Nova York) de sociòlegs, arquitectes, urbanistes i enginyers civils i en telecomunicacions, amb una aposta ferma per la transdisciplinariedad.

  Diana Jareño Ruiz i Pablo de Gracia Soriano van compartir amb la ciutadania, amb l'equip de govern local i amb els mitjans de comunicació, els principals resultats del projecte, a propòsit del Diagnòstic Sociodemogràfic del Municipi i el Taller Participatiu de Paisatge Natural i Sociocultural.

  La recerca realitzada contribueix a dissenyar i planificar estratègies de futur perquè l'Alfàs del Pi siga un municipi saludable i un exemple de territori europeu. El treball realitzat ha servit per a dotar de rigor acadèmic i investigador a l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrada (EDUSI) de l'Alfàs, tal com va afirmar el seu alcalde, Vicente Arques.

  Foto 1       Foto 2

 • Tornar al tauler principal

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464