Saltar apartados

Departament de Sociologia I - Notícies publicades en Abril, 2019

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Abril, 2019
 • Divendres, 12
 • Master d'Innovacion Social i Dinamicas de Canvi

  I Seminari Transdisciplinar d'Innovació Social - 9 de maig de 2019

  El pròxim 9 de maig se celebrarà, en el Saló de Graus de la Facultat d'Econòmiques i Empresarials, l'I SEMINARI TRANSDISCIPLINAR D'INNOVACIÓ SOCIAL. El programa, que iniciarà a les 10 del matí, ha sigut especialment dissenyat per a il·lustrar els processos de cooperació entre disciplines en l'àmbit de la innovació i el canvi social. Si vols conèixer projectes reals i explorar què pots aportar a aquest tipus d'iniciatives com a professional: ¡t'esperem!.

 • Dimecres, 10
 • Llaç negre, dol

  ÁNGELA DE MIGUEL RUPÉREZ, IN MEMORIAM

  Ángela de Miguel Rupérez, després d'una llarga malaltia, va morir ahir. Catedràtica d'Escola Universitària en l'àrea de coneixement de Teoria i Història de l'Educació, Ángela es va adscriure al nostre antic Departament de Ciències Socials i de l'Educació l'any 1986 i ha sigut una persona molt volguda per tots nosaltres. Descanse en pau.

 • Dilluns, 8
 • 2019-04-11 Dia de la Sociologia - cartell

  Dia de la Sociologia en la Universitat d'Alacant

  L'11 d'abril celebrem el Dia de la Sociologia en la seua edició de 2019. Comptarem amb Rosa Cobo, una taula redona sobre participació social i experiències professionals, i dues conferències internacionals sobre gènere. Per una Sociologia compromesa, ¡participa!

 • Dijous, 4
 • 2019-04-08 VI Jornades Impacte Social

  VI Jornades sobre Metodologies d'Avaluació d'Impacte Social

  Del 8 al 12 d'abril tindran lloc les VI Jornades Internacionals sobre Metodologies d'Avaluació d'Impacte Social. Aquestes comptaran amb la participació d'experts, investigadors i doctorands de diferents universitats nacionals i internacionals especialitzats en el camp del canvi i l'impacte social.

  • Data: del 8 al 12 d'abril
  • Programa
  • Dirigeix: Antonio Aledo Tur
  • Contacte: pablo.aznar@ua.es
 • Llorca, Elena - foto 2

  LA PROFESSORA ELENA LLORCA S'INCORPORA COM A DOCTORANDA DEL DEPARTAMENT DE SOCIOLOGIA I

  La professora Elena Llorca s'incorpora, com a doctoranda, al Departament de Sociologia I. El projecte "Anàlisi del missatge jurídic en Internet en l'era de la desinformació" ha rebut el suport del Programa Propi del Vicerectorat de Recerca i Transferència de Coneixement per al foment de la R+D+I en col·laboració amb empreses. Les tasques de recerca, amb una durada de 36 mesos, han sigut finançades amb 30.600 euros, la qual cosa permetrà enriquir el procés d'indagació i augmentar l'àrea d'impacte de les conclusions.

 • 2019-04-08 Seminari Internacional de Genere

  VIII Jornada de Sociologia de l'Educació - Seminari Internacional de Gènere

  El pròxim 8 d'abril de 2019 se celebrarà el Seminari Internacional de Gènere: Masculinitats i pràctiques d'intervenció amb homes en matèria de violència i educació, coincidint amb la VIII Jornada de Sociologia de l'Educació. El lloc de celebració serà el Saló d'Actes de l'Edifici Germà Bernàcer, i comptarem amb les ponències de: Sra. Mar Venegas, Sra. Concepción Torres, D. Ricardo Ayllón, D. Ismael Ocampo, Sra. Nura Kayal i D. Oriol Ríos. La trobada s'organitza entorn de diverses sessions que tractaran aspectes com les teories de gènere des de la Sociologia, els marcs legals, teòrics i institucionals, els programes d'intervenció amb homes i el paper de l'educació per a promoure el canvi social a través de les recerques de gènere i masculinitats. Per a obtenir el certificat d'assistència, les persones interessades hauran d'emplenar el formulari disponible en aquest link ¡Us esperem!

  Programa en PDF

 • Dimecres, 3
 • Zvi Bekerman

  SEMINARI INTERNACIONAL PERMANENT DE SOCIOLOGIA: DIÀLEGS AMB L'ALTERIDAD

  El divendres, 5 d'abril, ens visitarà Zvi Bekerman, professor d'Antropologia de l'Educació i Director del Centre Melton de la Universitat Hebrea de Jerusalem. Els seus principals interessos són l'estudi de la identitat cultural, ètnica i nacional, inclosos la negociació dels processos identitaris durant les trobades formals i informals en contextos d'aprenentatge. Té una interessantíssima producció científica en aquest sentit.

  Algunes de les seues publicacions en aquesta línia inclouen: Silberman-Keller, D.; Bekerman, S.; Giroux, H.A.i Burbules, N. (2008) Mirror Images: Popular Culture and Education, Berna: Peter Lang; Bekerman, Z.(2016) The Promise of Integrated, Multicultural, and Bilingual Education: Inclusivament Palestinian-Arab and Jewish Schools in Israel, Oxford: Oxford University Press; Bekerman, Z. i Zembylas, M. (2017) Psychologized language in education: Denaturalizing a regime of truth, Nova York: Palgrave Macmillan.

  https://huji.academia.edu/zvibekerman

  Iniciarem amb ell un seminari que en aquest cas versarà sobre dos dels seus treballs: The Promise of Integrated and Multicultural Bilingual Education i Psychologized Language in Education

  • Hora: De 10.30 a 13.30 h
  • Lloc: Biblioteca del departament de Sociologia I
  • Organitza: Observatori Sociològic de l'Educació (OBSOEDU) del departament de Sociologia I

  Inscripció per a obtenir certificat: https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsc2h-ekdjpsir-2iyzny-r3nqxyxsfy4q4b1-kxsehk3b1nqg/viewform

 • Presentació lliure d'Antonio Aledo

  PRESENTACIÓ DEL LLIURE AVALUACIÓ D'IMPACTE SOCIAL

  Presentació del lliure Avaluació d'Impacte Social. Teoria, Mètode i Casos, coordinat pels professors Antonio Aledo i J. Andrés Domínguez-Gómez. Aquest llibre, amb vocació de manual, arreplega el treball de 20 anys d'experiència en casos espanyols, llatinoamericans i africans. Sobre aquesta experiència s'ha construït un progressiu desenvolupament teòric i metodològic.

  • Data: Dijous, 11 d'abril de 2019, a les 20:00h.
  • Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant
 • Tornar al tauler principal

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464