Saltar apartados

Departament de Sociologia I - Notícies publicades en Juliol, 2020

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Juliol, 2020
 • Dimarts, 28
 • Rodriguez Jaume y Aledo Tur

  SEXENNIS DE TRANSFERÈNCIA

  La professora María José Rodríguez i el professor Antonio Aledo han obtingut el sexenni de transferència en aquesta primera convocatòria del Ministeri. És important ressaltar que tan sols el 41,88% dels expediente presentats han obtingut avaluació positiva.

 • Mañas Navarro, Jose Javier

  NOU CONTRACTAT PREDOCTORAL FPU EN EL DEPARTAMENT

  José Javier Mañas ha obtingut un contracte predoctoral per als pròxims quatre anys de Formació de Professorat que atorga el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats. Cal ressenyar que amb una puntuació de 82.54, Jose Javier ha tingut la qualificació més alta de la llista de Ciències Socials quedant, per tant, el número 1 entre els més de 7.000 aspirants per a un Contracte Predoctoral. José Javier realitzarà la seua tesi doctoral sota la direcció dels professors Guadalupe Ortiz i Antonio Aledo. Es de destacar que en un xicotet departament de sociologia, com el nostre, comptem amb dos FPUs que estan en el top de la llista nacional. Recordem que Pablo Aznar va obtenir el segon lloc en la seua convocatòria i, en aquesta José Javier, ha aconseguit la màxima puntuació.El nostre Departament ha d'estar content i orgullós que aquests alumnes de marcada excel·lència acadèmica ens hagen triat per a realitzar el seu període predoctoral entre nosaltres. Enhorabona José Javier.

 • Dimecres, 22
 • 2020-07-23 Fòrum internacional de Pensament social 2020 (edicion 01)

  José Abdón Palma-Durán en l'I Fòrum internacional de Pensament social 2020

  El professor de departament José Abdón Palma-Durán participarà en l'I Fòrum Internacional de Pensament Social, organitzat pel Centre Sociològic d'Estudis Llatinoamericans de la Universitat de Guayaquil (l'Equador). Les diverses trobades es desenvoluparan entre els dies 22 al 31 de juliol. En la taula sobre narcotràfic i violència, José Abdón abordarà la temàtica de la judicialización de la violència filie-parental a Espanya.

  Cartell

 • Dilluns, 13
 • Roche, Juan Antonio

  Juan A. Roche Cárcel és elegit President de la Comissió de Sociologia de les Emocions de la FES

  El professor del Departament, Juan A. Roche Cárcel, és elegit President del Comitè de Sociologia de les Emocions de la FES (Federació Espanyola de Sociologia).

  Resultat del procés electoral

 • Dimecres, 8
 • 2020-06-11 Tomas i Malena Fabregat, premis DocentiaUA

  Els professors Tomás Mazón i Malena Fabregat, premis DocentiaUA

  Durant el Solemne Acte de Clausura del Curs Acadèmic 2019/2020, celebrat l'11 de juny, es van fer lliurament dels reconeixements a l'excel·lència docent al professorat que ha obtingut la màxima qualificació en la primera edició del programa a l'avaluació de l'activitat docent (DocentiaUA).

  Aquest assoliment s'aconsegueix després d'haver obtingut les màximes puntuacions combinant les quatre fonts d'informació del model: les enquestes d'opinió de l'alumnat, l'autoinforme sobre la pròpia labor docent, l'informe de les persones amb responsabilitat acadèmica (director o directora de departament i director de Centre), i un conjunt de 22 indicadors que cerquen valorar les activitats relacionades amb la docència, com el fet de dirigir treballs de fi de grau o de fi de màster o participar en els seus tribunals, dirigir tesis doctorals, haver realitzat estades de mobilitat, cursos formatius. Resumint: tot allò que forma part de l'activitat docent però que va més enllà de la mera impartició de les classes.

  ¡Les més efusives felicitacions per als nostres companys!

 • Dijous, 2
 • Beques

  Beques de Col·laboració d'estudiants en departaments universitaris per al curs acadèmic 2020-2021

   

  Termini de lliurament de la documentació que sol·licita el Departament per a valorar el projecte:

  fins a les 23.59 h. del 21 de setembre de 2020

 • Doctorat - birret negre

  Tesi doctoral de Cristina Borlea

  • Títol de la Tesi: Estudie soci-iconogràfic sobre l'adquisició de capital social en la formació identitària d'un grup d'afeccionats al tango argentí a Romania
  • Dirigida per: Juan Antonio Roche Cárcel
 • Tornar al tauler principal

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464