Saltar apartados

Departament de Sociologia I

HISTÒRIC DE NOTÍCIES: 

ÚLTIMA HORA

30/05/2019
Alejandro Portes, Premie Princesa d'Astúries de Ciències Socials 2019

Alejandro Portes, sociòleg, Professor Emèrit de la Universitat de Princeton i Professor Col·laborador Honorífic del nostre departament: Premie Princesa d'Astúries de Ciències Socials 2019 Des del departament de Sociologia I, volem expressar nostra més sincera i joiosa felicitació al professor i investigador Alejandro Portes, Professor Col·laborador Honorífic del nostre departament, per rebre un dels més prestigiosos Premis a nivell internacional. El sociòleg cubanoestadounidense Alejandro Portes, expert mundial en migracions, va participar en 2017 en el Dia de la Sociologia de la Universitat d'Alacant.

Enllaç a Actualitat Universitària                 Enllaç a ABC

Enllaç a El Comercio                          Vídeo

Enllaç a El Mundo

27/05/2019
Seminari Internacional Permanent de Sociologia: Diàlegs amb l'alteridad

Seminari Internacional Permanent de Sociologia: Diàlegs amb l'alteridad Dimecres que ve, 29 de maig el SEMINARI comptarà amb els següents ponents: Vesprada 16 h Mohamed Ben Omar, arquitecte tècnic amb àmplia experiència en projectes de construcció amb tècniques sostenibles, participarà amb la ponència: ARQUITECTURA DE TERRA: Una alternativa per a l'habitatge ecològic, sostenible i assequible. Rayanne Nemroudi, arquitecta, experta al mig ambient urbà i Maher Bouchachi, arquitecte, expert en Patrimoni, intervindran amb la ponència: Evolució de la ciutat a Algèria des del període otomà fins a l'actualitat.

Data: Dimecres, 29 de maig - Lloc: Biblioteca del Departament de Sociologia I

Organitza: Observatori Sociològic de l'Educació (OBSOEDU) del departament de Sociologia I

Inscripcions per a rebre certificat d'assistència: Seminari Internacional Permanent de Sociologia: Diàlegs amb l'alteridad

Breve Curriculum Maher Bouchachi - Breve curriculum Mohamed Ben Omar - Breve curriculum Rayanne Nemroudi

27/05/2019
Seminari Internacional Permanent de Sociologia: Diàlegs amb l'alteridad

Seminari Internacional Permanent de Sociologia: Diàlegs amb l'alteridad Dimecres que ve, 29 de maig el SEMINARI comptarà amb els següents ponents: Demà 10.30 h Rolando Enrique Peñaloza Quintero, Doctor en Estudis Polítics, Director de l'Institut de Salut Pública de la Universitat Pontifícia Javeriana de Bogotà (Colòmbia). Expert en disseny, implementació i avaluació de polítiques públiques en salut. Participarà amb la ponència: TRANSICIÓ DEMOGRÀFICA I REPTES DELS SISTEMES DE SALUT

Data: Dimecres, 29 de %u2022 maig Lloc: Biblioteca del Departament de Sociologia I

Organitza: Observatori Sociològic de l'Educació (OBSOEDU) del departament de Sociologia I

Inscripcions per a rebre certificat d'assistència: Seminari Internacional Permanent de Sociologia: Diàlegs amb l'alteridad

24/05/2019
ESTHER MEDINA SANTANA, MEMBRE DEL CONSELL DE DEPARTAMENT

En les eleccions convocades el 27 de març de 2019, la nostra companya Esther Medina Santana ha eixit triada per a representar al PDI sense vinculació permanent (no doctor) i personal investigador en formació en el Consell de Departament de Sociologia I.

22/05/2019
COMMON GOOD FIRST

Esdeveniment "THE & SPANISH EUROPEAN PERSPECTIVE AND COMMON GOOD FIRST" Trobe en la Universitat d'Alacant el 22 de maig de 2019.

Més informació

10/05/2019
Seminari Internacional Permanent de Sociologia: Diàlegs amb l'alteridad

Dijous que ve, 16 de maig ens visitarà el professor de sociologia i estudis urbans de Tòquio, IWANAGA Shinji qui participarà en el SEMINARI amb la ponència:

Playing a Part in the New Creation of Mutual Benefit through Market Transactions: Towards a Continental Market Virtue as a Social Telos"

Programa

12/04/2019
I Seminari Transdisciplinar d'Innovació Social - 9 de maig de 2019

El pròxim 9 de maig se celebrarà, en el Saló de Graus de la Facultat d'Econòmiques i Empresarials, l'I SEMINARI TRANSDISCIPLINAR D'INNOVACIÓ SOCIAL. El programa, que iniciarà a les 10 del matí, ha sigut especialment dissenyat per a il·lustrar els processos de cooperació entre disciplines en l'àmbit de la innovació i el canvi social. Si vols conèixer projectes reals i explorar què pots aportar a aquest tipus d'iniciatives com a professional: ¡t'esperem!.

02/11/2018
XIII Congrés Español de Sociologia

La Federació Espanyola de Sociologia (FES) ha engegat el XIII Congrés Español de Sociologia sota el lema "Societats en la cruïlla, compromisos de la sociologia". Tindrà lloc entre el 3 i el 6 de juliol de l'any 2019 en el Campus de Tarongers de la Universitat de València. En aquesta ocasió participen com co-organitzadors el Departament de Sociologia i Antropologia Social i l'Associació Valenciana de Sociologia.

Constitueix el principal esdeveniment de la sociologia espanyola: conferències, simposiums i més de 40 de grups de treball relacionats amb totes les especialitats de la Sociologia que analitzen múltiples aspectes del món social. El termini per a la presentació de propostes de comunicació en el Congrés està obert fins al dia 31 de desembre.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464