Saltar apartados

Brahim El-Habib Draoui

Professor Col·laborador Honorífic

Brahim El-Habib Draoui és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Abdelmalek Essaâdi de Tànger, amb Màster en Direcció i gestió Turística de la Universitat d'Alacant i Diploma d'Estudis Avançats (DEA) del seu Departament d'Anàlisi Econòmica Aplicada. Actualment és investigador en l'Observatori Sociològic de l'Educació (OBSOEDU) i candidat a Doctor en Sociologia pel Departament de Sociologia I de la mateixa universitat.

Exercint com a educador social, continua les seues recerques en els àmbits de la immigració, les minories ètniques i la diversitat cultural; la sociologia de l'educació, la segregació escolar i residencial i la desigualtat territorial; amb l'estudi de gènere com a línia transversal. Ha participat en diversos congressos científics nacionals i internacionals i contribuït en el desenvolupament i publicació de recerques científiques en revistes especialitzades.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464