Saltar apartados

PABLO AZNAR CRESPO

Professor Col·laborador Honorífic

Pablo Aznar Crespo (Elda, 1992) és graduat en Sociologia per la Universitat d'Alacant, amb Màster en Planificació i Gestió de Riscos Naturals per la mateixa universitat. Ha obtingut els següents premis pels seus estudis de Sociologia: Premi Extraordinari del Grau en Sociologia, Premi al Rendiment Acadèmic de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials atorgat pel Consell Social de la Universitat d'Alacant i Premi a l'Excel·lència Acadèmica del Grau en Sociologia atorgat per la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Va ser becari de col·laboració durant el curs 2015-2016 en el Departament de Sociologia I, d'on actualment és Professor Col·laborador Honorífic. En l'actualitat gaudeix d'un contracte pre-doctoral de Formació de Professorat Universitari (FPU) atorgat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

Desenvolupa la seua tesi doctoral en la línia de la vulnerabilitat social i la gestió del risc lligat a perills naturals com la sismicitat o la sequera sota l'adreça d'Antonio Aledo (Departament de Sociologia I) i Joaquín Melgarejo (Institut Universitari de l'Aigua i de les Ciències Ambientals). Ha publicat diversos capítols de llibre i articles en revistes científiques especialitzades. Imparteix docència sota la tutela d'Antonio Aledo en assignatures relacionades amb la sociologia del medi ambient i la sociologia del turisme. A més, ha participat en nombrosos projectes de recerca d'àmbit nacional i internacional sobre riscos soci-naturals i projectes d'intervenció en el mitjà.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464