Saltar apartados

Ann Elisabeth Laksfoss Hansen

  • Email: ann.e.hansen@uis.no
  • Centre de procedència: Universitat de Stavanger
  • País: Noruega
  • Període d'estada: 15/2/2013 al 15/7/2013

RESULTATS DE LA MEUA RECERCA:

L'experiència mia en la Universitat d'Alacant ha sigut extremadament útil per al meu projecte de doctorat i en acabe personals una experiència summament agradable tant per a la meua com para tota la meua família. Alacant és una ciutat molt agradable per a passar un període i la veritat és que va ser una estadía fantàstica.

Va començar amb la generositat del Prof. Dr. Tomás Mazón, qui des del principi em va recolzar en tot i em va manar diverses publicacions amb ho ultime de l'àrea del meu interès (Life Style migrations ) perquè m'anara assabentant i informant sobre el context dels noruecs (ja que la majoria dels publicaiones tracten els anglesos, alemanys etc.), abans de ni tan sols conèixer-me. Mazón i Huete segueixen regalant-me publicacions i consells fonamentals.

Mazón em va convidar a la Universitat d'Alacant i açò ha sigut desicivo perquè el meu projecte avançara. Em va ajudar en assumptes pràctics i em va introduir a la Dra. Raquel Huete i el Dr. Alejandro Mantecón. Huete i Mantecón van ser extremadament generosos amb el seu temps i amistat. Van fer que el meu estadía passara de manera summament grata i mantinc contacte tant amb Mazón, Huete i Mantecón encara. Sóc una admiradora dels seus treballs científics.

A través d'aquest grup francament productiu i internacionalment reconeguda de la Universitat he conegut altres investigadors de la mateixa, per exemple de Geografia i Història i tots han sigut enormente amables i generosos amb el seu temps i logística. La seua ajuda i els seus consells han sigut imprescindibles. Estic molt agraïda. A més Huete m'ha recomanat diverses conferències, i vaig poder participar en una de la RGS a Londres a l'agost de 2013.

Huete també em va involucrar en diversos actes de col·laboració internacional i intermunicipial en l'O d'Alacant, en Denia i a Oriola.

El motiu de la meua estada va ser passar 5 mesos a Alacant per a entrevistar a noruecs i espanyols en cinc municipis de la Marina Baixa (Benidorm, Alfaz, Altea, La Nucia, Vila Joyosa) per a poder elaborar una cronologia dels noruecs en la zona i aprendre més sobre l'existència d'institucions i organitzacions de noruecs i la relació entre les administracions locals i els anteriors esmentats en matèries com a integració i relacions transnacionals. A més pensava que podia obtenir accés a publicacions com a articles de premsa i documents municipals. Açò últim ha sigut difícil per tant he hagut de modificar les meues ambicions i aprofitar la informació que tinc a mà.

Quant als resultats, encara estic treballant en el meu PhD, se suposa que he de lliurar el meu tésis a l'octubre del 2015 a la Universitat de Stavanger. Per descomptat que comunicaré al departament aquestes dades més endavant.

Vaig estar en la Universitat d'Alacant des del 15 de febrer al 15 de juliol del 2013.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464