Saltar apartados

Ben Abdessamad, Farhat

RESULTATS DE LA MEUA INVESTIGACIÓ: Estada des del 2 de setembre fins al 28 de novembre de 2019

En primer lloc, m'agradaria agrair al professor Raúl Ruiz Callado per la seua invitació a realitzar una estada d'investigació en la Universitat d'Alacant.

També moltes gràcies a tot l'equip del Departament de Sociologia I per la seua amabilitat, la seua càlida benvinguda i la seua generositat. De fet, el meu cor es va renovar pel vostre dolç tracte.

La vida universitària a Alacant és molt bella i ofereix un ambient decent d'estudi i investigació, on vaig passar tres mesos en el Departament de Sociologia I. Aquesta oportunitat em va permetre conèixer molts amics, estudiants i diferents universitats. La meua investigació durant aquest període es va centrar en la investigació en la literatura sobre els efectes de la migració, així com en el mesurament del nivell de desenvolupament local a Espanya, i he avançat molt en aquesta part.

Quant a Alacant, és una ciutat molt bella plena de llocs meravellosos per a visitar on m'ho vaig passar molt bé. L'ambient en aquesta ciutat era molt agradable i és una de les ciutats belles on la vida és bona.

Desitge una altra visita a aquesta ciutat en el futur.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464