Saltar apartados

Boragnio, Aldana

  • Email: boragnio@gmail.com
  • Centre de procedència: Universitat de Buenos Aires
  • País: Argentina
  • Període d'estada:  10 d'abril al 25 de maig de 2018

 

 

RESULTATS DE LA MEUA RECERCA:

1ª Estada

L'estada en la Universitat d'Alacant va ser summament important per a la meua investigació doctoral i agradable per a la meua experiència personal. La Universitat i les seues persones són perfectament concorde a la ciutat que les contenen: obertes, impactants, profundes, simpàtiques, múltiples.

En relació a qüestions laborals, el Prof. Dr. Juan Antonio Roche Cárcel em va acompanyar en tot moment, em va escoltar, em va aconsellar i em va recomanar bibliografia per a aprofundir el meu treball sobre les emocions. Alhora, em va presentar col·legues de l'àrea, com el professor Raúl Ruiz Callado i la professora María Jiménez Delgado, qui va posar a la nostra disposició el seu temps i va organitzar activitats per a conformar llaços acadèmics, conèixer els temes de treballs dels investigadors i compartir experiències.

A partir d'aquesta estada en la Universitat vaig poder posar-me en contacte amb col·legues de l'àrea de sociologia i endinsar-me en noves temàtiques com l'educació, la segregació espacial, la vivència del temps i dels béns naturals, que em serveixen per a ampliar els espais des d'on continuar pensant la societat.

Un dels motius de la meua estada va ser treballar teòricament en la meua investigació i fer ús de la biblioteca de la Universitat d'Alacant. La mateixa em va deixar sorpresa, és completa, àmplia, variada. En ella vaig trobar diversos textos essencials per a mi, tant antics com a moderns, amb els quals vaig poder treballar sense inconvenients.

M'agradaria fer un esment especial a tots els treballadors de la Universitat, des de jardiners, bibliotecaris, administratius fins a docents, no solament em van ajudar en tot el que vaig necessitar i més, sinó que el treball constant i l'afecte a la Universitat es nota en el tracte quotidià, en el funcionament de les instal·lacions i en la bellesa que té cada racó del campus.

Vaig estar en la Universitat d'Alacant des del 10 d'abril al 25 de maig de 2018, i m'haguera encantat quedar-me més temps.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464