Saltar apartados

Brambatti, Luiz Ernesto

  • Email: lebramba@gmail.com
  • Centre de procedència: Universitat Federal de Paraná
  • País:Brasil
  • Període d'estada: 6/2/2017 al 14/3/2017

 

   

RESULTATS DE LA MEUA RECERCA:

El Departament de Sociologia de la Universitat d'Alacant és avui una referència internacional per als estudis en turisme i segona residència. Diversos factors van influir perquè triara aquest departament i al Prof. Alejandro Mantecón com a supervisor dels meus estudis: l'acumulació de recerques i publicacions sobre el tema en aquest departament, caracteritzant-ho com un centre de referència en la producció de coneixement; l'existència d'un conveni institucional entre la Universitat d'Alacant i la Universitat Federal do Paraná; la relació de proximitat com a objecte de recerca entre la dinàmica de les segones residències en les costes del Mediterrani i en la Costa do Estat do Paraná, Brasil; l'existència d'una literatura especialitzada sobre el tema de recerca; la possibilitat de continuar la col·laboració acadèmica a través de futurs intercanvis entre estudiants i professors.

Agraïsc l'acolliment del Departament de Sociologia, a través del seu director, Prof. Dr. Raúl Ruiz Callado i del Prof. Alejandro Mantecón, i a tot l'equip pel seu suport durant la meua estada en la Universitat d'Alacant. L'après a Alacant contribuirà per al desenvolupament de recerques i accions d'extensió en el Litoral do Paraná i en el Mestrado en Turisme de la UFPR.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464