Saltar apartados

Cano Molina, Paola Andrea

  • Email: paola.cano@javerianacali.edu.co
  • Centre de procedència: Pontifícia Universitat Javeriana (Cali)
  • País: Colòmbia
  • Període d'estada: jun-2014 a dic-2014
  • Període segona estada: abr-2015 a jun-2015
  • Període tercera estada: 22 de novembre al 30 de desembre de 2015
  • Període quarta estada: 24 d'abril al 29 de juny de 2018

 

RESULTATS DE LA MEUA RECERCA:

1a Estada: jun-2014 a dic-2014

Vaig realitzar l'estada de recerca en la Universitat d'Alacant entre juliol i desembre de 2014, com a part de la meua formació en el doctorat de Sociologia: Societat i cultura contemporànies. Durant aquest període em vaig concentrar en l'apilament de material bibliogràfic i estructuració del cos teòric del treball de tesi, tot açò guiat per les recomanacions del meu tutor, el professor Juan Antonio Roche Cárcel, amb qui vam sostenir trobades setmanals. Addicionalment vaig poder compartir alguns avanços del meu treball de recerca amb estudiants del Departament de Sociologia I, participe en el Seminari Hispà-argentí: Els discursos socials de les emocions; vaig poder establir xarxes acadèmiques amb els professors Ernesto Meccia de la Universitat del Litoral, Argentina, Celso Sánchez C. de la Universitat de Navarra i Eduardo Bericat de la Universitat de Sevilla, els qui treballen temes associats al meu interès acadèmic. Per tant, va anar un període productiu i estimulant intel·lectualment. He d'agrair llavors al meu tutor per tota la seua orientació i amabilitat permanent, als membres del Departament de Sociologia I pel suport prestat i la cordialitat. Tots ells van contribuir perquè tinguera una estada molt agradable, productiva i que em deixa els millors records. Gràcies!

2a Estada: abr-2015 a jun-2015

Vaig realitzar la  segona estada d'investigació en la Universitat d'Alacant entre Abril i Juny de 2015, com a part de la meua formació en el doctorat de Sociologia: Societat i cultura contemporànies. Durant aquest període em vaig concentrar en l'apilament de material bibliogràfic i estructuració del cos teòric del treball de tesi,  tot açò guiat per les recomanacions del meu tutor, el professor Juan Antonio Roche Cárcel.  Addicionalment vaig participar com a Secretaria Acadèmica en  el seminari Registre i símbols de la crisi en el cinema contemporani, i  com a ponent en el Col·loqui *intercongresos del comitè de Sociologia de la Cultura i de les Arts de la Federació Espanyola de sociologia, a Barcelona. Esdeveniments que em van permetre establir xarxes acadèmiques i nodrir el meu tema d'investigació doctoral.

Per tant, va anar un període productiu i estimulant intel·lectualment. He d'agrair llavors al meu tutor per tota la seua orientació i amabilitat permanent, als membres del Departament de Sociologia I pel suport prestat i la cordialitat. Tots ells van contribuir perquè tinguera una estada molt agradable, productiva. Gràcies!
 
3a Estada: 22 de novembre al 30 de desembre de 2015

Vaig realitzar l'estada  d'investigació en la Universitat d'Alacant entre Novembre i Desembre de 2015. Durant aquest període vaig participar com a Secretaria Acadèmica en l'IX Seminari Hispà-Argentí: Eros i *Thanatos en l'arts i la literatura  espanyoles i llatinoamericanes, i  vaig presentar en el mateix seminari la conferència titulada: Eros i *Thanatos en la música i cants fúnebres del Pacífic colombià: "Nàixer és *morirr per al més enllà, morir és nàixer en el més enllà". Esdeveniment en el qual es van enfortir les xarxes acadèmiques i el treball que realitze amb el professor Juan Antonio Roche Cárcel en la meua recerca doctoral.

Novament va ser un període molt estimulant intel·lectualment, en el qual vaig rebre tot el suport i *mabilidad del Departament i els professors. Gràcies!

4a Estada: 24 d'abril al 29 de juny de 2018

Vaig realitzar l'estada  d'investigació en la Universitat d'Alacant entre Abril i Juny de 2018. En aquesta etapa final de formació doctoral  em vaig concentrar en l'ajust  i estructuració del cos teòric  i metodològic  de la tesi, amb les recomanacions del meu tutor, el professor Juan Antonio Roche Cárcel.  Addicionalment vaig participar en  el Seminari d'investigació doctoral que va organitzar el Departament de Sociologia I de la universitat.

Per tant, va anar un període productiu i estimulant intel·lectualment. He d'agrair llavors al meu tutor per tota la seua orientació i amabilitat permanent, als membres del Departament de Sociologia I pel suport prestat i la cordialitat. Tots ells van contribuir perquè tinguera una estada molt agradable. Gràcies!

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464