Saltar apartados

Dettano, Andrea

  • Email: andreadettano@gmail.com
  • Centre de procedència: Universitat de Buenos Aires
  • País: Argentina
  • Període d'estada: 10 d'abril al 25 de maig de 2018

 

RESULTATS DE LA MEUA RECERCA:

1ª Estada

En el marc de realització de la meua tesi doctoral sobre polítiques socials i emocions, vaig estar realitzant una estada de recerca en el Departament de Sociologia I, dirigit per María Jiménez Delgado en la Universitat d'Alacant. Vaig arribar ací convidada pel Professor Juan Antonio Roche Cárcel, qui dirigirà el meu treball de tesi i amb qui estic molt agraïda, per la seua hospitalitat i les hores que va dedicar a treballar amb mi, les seues recomanacions de bibliografia i suggeriments per a enfortir el meu treball.

El campus és un lloc bell en el qual gaudisca de molt bones lectures. Vaig fer ús de les diferents biblioteques que posseeix la universitat, la qual cosa va anar una gran aportació al meu treball, permetent-me accedir a documents, llibres i articles de gran utilitat. Al seu torn, l'intercanvi amb els altres col·legues del Departament va ser molt enriquidor. Durant l'estada es van organitzar les I Jornades Internacionals sobre Recerques Doctorals, espai on els doctorands vam poder escoltar-nos i compartir les nostres preguntes de recerca, dubtes i suggeriments, així com veure què i com es treballa en altres llocs.

Em vaig de la Universitat i de la ciutat d'Alacant molt contenta i agraïda, esperant tornar prompte.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464