Saltar apartados

Frezzati Santiago Ana Lucia

  • Email: analucia@equilibriosocioambiental.com.br
  • Centre de procedència: Centre Universitário dóna FEI %u2013 São Paulo - Doctorat Administració Empreses i Sustentabilitat
  • País:Brasil
  • Període d'estada: 3/9/2015 al 23/12/2015

 

RESULTATS DE LA MEUA RECERCA:

 

La meua experiència en la Universitat ha sigut extremadament útil com a part de la meua formació en el doctorat. Vaig arribar a Universitat d'Alacant per a realitzar una estada doctoral en 2015 amb recursos d'una beca del Govern brasiler %u2013 CAPES. Alacant és una ciutat molt agradable per a passar un període.

Va començar amb la generositat del Prof. Dr. Antonio Aledo Tur, qui des del principi em va donar suport en tot, també amb el Prof. Dr. Raul Ruiz Callado, Director del Departament de Sociologia I, per a aprovar l'estada de la meua recerca i el Prof. Dr. José Luis Gascó Gascó, Departament Organització d'empresa i Director del Doctorat Empresa, Economia i Societat. A tots el meu més sincer agraïment.

Va donar suport també la meua recerca la Professora Dra. Guadalupe Ortiz, estic agraïda per la seua orientació per a la construcció de la metodologia del meu estudi. Estic també molt agraïda per l'hospitalitat dels professors, Secretaria i alumnes del Departament de Sociologia I.

Prof. Dr. Antonio Aledo Tur em va involucrar en diversos actes de col·laboració amb altres Universitats i conferències. Vaig participar en una conferència de la Universitat de Valladolid a Segòvia, al setembre del 2015 amb professors de Sociologia Ambiental de les Universitats de Múrcia, Granada, Madrid i unes altres. La seua ajuda i els seus consells han sigut imprescindibles.

Al desembre del 2015 vaig participar III Jornada Internacionals d'Avaluacions d'Impacte Socioambiental, Metodologia d'Avaluació d'Impacte Social, amb adreça del Prof. Dr. Antonio Aledo Tur i organització de la Universitat d'Alacant i EIS Methods.

Ja com a alumna del curs de Doctorat Empresa, Economia i Societat, estic agraïda pel suport de la secretaria del Doctorat, que m'han estat ajudant en l'organització de documents i matrícula en la Universitat d'Alacant. No puc deixar d'esmentar que la infraestructura oferida per la Universitat d'Alacant per a alumnes i professors visitants és excel·lent.

El meu projecte del doctorat investiga la llicència social per a operar en la mineria brasilera. La llicència social per a operar és una acceptació per part de la societat cap a l'empresa per a realitzar les seues activitats, les comunitats locals són les més afectades per la mineria.

La línia de recerca llicència social implica també l'impacte social causat per les empreses, per açò la tutoria amb el Prof. Dr. Antonio Aledo va ser important, per ser un prestigiós professor investigador del tema.

Quant als resultats, encara estic treballant en el meu Doctorat, se suposa que he de lliurar la meua tesi a l'agost del 2016 a la Universitat FEI, Brasil i després a la Universitat d'Alacant.

He d'agrair al meu tutor per tota la seua orientació i amabilitat permanent, als membres del Departament de Sociologia I pel suport prestat i la cordialitat. Tots ells van contribuir perquè tinguera una estada molt agradable i productiva. ¡Gràcies!

 

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464