Saltar apartados

Gomez Torres, Salma Libertad

  • Email: torres_salma@hotmail.com
  • Centre de procedència: Universitat Autònoma de Guerrero
  • País: Mèxic
  • Període d'estada: 15 d'abril al 17 de juny de 2019

 

RESULTATS DE LA MEUA RECERCA:

Estada del 15 d'abril al 17 de juny de 2019

L'estada que he realitzat en el Departament de Sociologia I de la Universitat d'Alacant comprèn del 15 d'abril al 17 de juny del 2019 i ha sigut molt satisfactòria com potenciador professional i personal.

El professor amfitrió, el Dr. Alejandro Mantecón, em va anar de molta ajuda per a ampliar el coneixement dels objectius proposats en el treball de recerca que realitze actualment. En ser un expert en la Teoria de l'Intercanvi Social he demanat el seu suport per a aquest treball, l'orientació i recomanacions que ha donat així com les propostes esmentades han facilitat el creixement d'aquesta recerca i deixat un vast coneixement per a treballs futurs. Li agraïsc molt el temps que va invertir a dirigir aquesta estada, la seua amabilitat i paciència.

El suport que se'm va brindar des del primer dia ha sigut d'utilitat i m'ha donat la confiança per a fer ús de totes les instal·lacions, m'han brindat ajuda des dels companys estudiants fins als professors, l'accés que es va permetre a tot el campus com l'ús de la biblioteca m'ha beneficiat per a obtenir literatura que enriqueix el treball, així com l'ampli espai que té el campus facilitant sempre el treball en diferents àrees.

Sens dubte em porte experiència i coneixement, el conèixer altres cultures i sobretot l'empatia de cadascun dels quals col·laboren en el Departament de Sociologia I. Moltes gràcies a tots.

Departament de Sociologia I


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3494

Fax: (+34) 96 590 3868

Twitter: https://twitter.com/dsoc1_ua

Facebook: https://www.facebook.com/dsoc1ua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464